Sorgun Belediyespor kupa maçları öncesi 4 hazırlık maçı...
Reklam

Sorgun Belediyespor kupa maçları öncesi 4 hazırlık maçı yapacak

AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor’un Voleybol Takımı ay sonunda oynayacağı AXA Sigorta Kupa Voley maçları öncesi, 4 hazırlık maçı oynayacağı açıklandı.

11 Ağustos 2020 - 21:34

Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Bahadır Aksoy gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Temmuz ayının 13’ünde başladıkları hazırlık çalışmalarının aralıksız ve sorunsuz bir şekilde devam ettiğini, Lazar Cirovic’in de gelmesiyle kadronun tamamlandığını belirtti.

Kupa ve lig maçlarına bazen günde üç, bazen de iki antrenmanla hazırlandıkları bilgisini veren Aksoy, “Ağustos ayı sonunda başlayacak olan AXA Sigorta Kupa Voley maçlarında Galatasaray, Halkbank ve Haliliye Belediyespor ile karşılaşacağız. Maçlarımızı Ankara’da Başkent Voleybol Salonu’nda oynayacağız. Galatasaray ve Halkbank AXA Sigorta Kupa Voley’de şampiyonluğa oynayacak takımlar. Haliliye Belediyespor da çok iyi bir kadro kurdu. Bizim hedefimiz ilk iki sırada yer alıp, bir üst tura çıkmak. Bunun hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kupa maçları öncesi 14-15 Ağustos tarihlerinde Ankara’da Başkent Voleybol Salonu’nda Halkbank ile iki hazırlık maçı yapacağız. 24-25 Ağustos tarihlerinde ise evimizde Tokat Belediye Plevne takımı ile iki hazırlık maçı oynayacağız. Bu maçlarda takımımızın ve oyuncularımızın form durumunu daha yakından görme fırsatımız olacak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...