Tuğba Şenoğlu "Bir sonraki hedefim 2024 Paris...
Reklam

Tuğba Şenoğlu "Bir sonraki hedefim 2024 Paris Olimpiyatları"

Tuğba Şenoğlu Japonya'ya gitmeden önce konuştu.

16 Ekim 2022 - 15:21

Başarılı smaçör Tuğba Şenoğlu Japonya'ya gitmeden önce 4Bir4Bir kanalıyla röportaj gerçekleştirdi. İşte Tuğba Şenoğlu'nun öne çıkan demeçleri:

Japonya'nın Kurobe Aqua Fairies takımında forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Tuğba, neden Japonya'yı tercih ettin? sorusuna ise "VakıfBank doğduğum büyüdüğüm bir kulüp, 13 yaşından beri bu camianın parçasıyım. Ama artık bir yolculuk yapmam gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Japonya dışında başka takımlardan da teklif aldığını söyleyen Tuğba "Kalbimin sesini dinlemek istedim. Japonya'yı tercih ettim" dedi.

"Bir sporcu olarak Japonya'da Tuğba'yı değil, ülkemi temsil edeceğim. Bu bence ayrı bir sorumluluk. Bu sorumluluk beni ayrıca motive ediyor aslında" diyerek omuzlarındaki büyük sorumluluktan da bahsetti.

Niye İtalya değil de Japonya'yı tercih ettin ? sorusuna ise "Biz bu kararı bir anda vermedik. Uzun bir süre düşündük. Ailem, ben, menajerim etkenleri konuştuk. Japonya'nın takımlarını izledik. Japonya'ya daha yakın oldum" diyen Tuğba Şenoğlu yurtdışına gitme sebebinin ise " Genelde Türkiye Ligi'nde smaçörlerimizin hepsi yabancı oluyor. Bu sefer biz bir tık geri planda kalıyoruz. Daha çok oynamalıyız. Ama şu an bu Türkiye'de olmuyor. O yüzden yurtdışına gitmek durumunda kalıyor insanlar" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!