TVF Pro Beach Tour Mersin Etabı Sona Erdi
Reklam

TVF Pro Beach Tour Mersin Etabı Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen Pro Beach Tour Mersin Etabı, bugün kadınlar ve erkekler kategorilerinde oynanan üçüncülük ve final maçlarıyla sona erdi.

08 Ağustos 2022 - 22:22

Mersin Kız Kalesi Plajı’nda düzenlenen organizasyonun tüm karşılaşmaları, TVF Voleybol TV’den canlı olarak yayınlandı.

Kadınlarda şampiyonluğa Bahanur Gökalp-Merve Çelebi ikilisi ulaşırken, ikinciliği Buğra Eryıldız-Diana Lunina (Best Time Investment) ikilisi, üçüncülüğü de Anna Kalchenko-Kseniia Mazur ikilisi elde etti.

Kadınlarda alınan sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Erkeklerde ise şampiyonluğa Murat Giginoğlu-Ali Cebeci (Vanna Thermal Hotel) ikilisi ulaşırken, ikinciliği Ali Osman Nurettin-Kemal Şah ikilisi, üçüncülüğü de Sacit Kurt-Batuhan Kuru ikilisi elde etti.

Erkeklerde alınan sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Final karşılaşmalarının ardından yapılan törende dereceye giren takımlara madalya, kupa ve ödül çeklerini Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Gözayaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinasyon Sorumlusu Vedat Uzunbağ, TVF Mersin Voleybol İl Temsilcisi Nurten Keskin ve TVF Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!