TVF Spor Lisesi, CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası’nda Finalde
Reklam

TVF Spor Lisesi, CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası’nda Finalde

Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nun (CEV) bu yıl ilk kez düzenlediği Plaj Voleybolu Avrupa Kupası organizasyonunda üçüncü gün geride kaldı.

08 Ekim 2023 - 11:00

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Ören Plajı’nda gerçekleştirilen organizasyonun üçüncü gününde oynanan karşılaşmaların ardından finale yükselen takımlar belli oldu.

Erkeklerde mücadele eden TVF Spor Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü play-off etabında İtalya’nın Beach Volley Training Beinasco takımını iki karşılaşmada da 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Avusturya’nın ABC Wörthersee takımıyla karşılaşan TVF Spor Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü ilk maçta rakibine 2-0 mağlup olurken, ikinci karşılaşmada rakibini 2-0 mağlup ederek seriyi altın sete taşıdı. Altın sette rakibini mağlup eden TVF Spor Lisesi finale yükseldi. TVF Spor Lisesi yarın finalde Azerrail Bakü ile şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.

Kartal Anadolu Spor Kulübü ise klasman maçlarında Çekya temsilcisi Beachclub Strahov’a her iki karşılaşmada da 2-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

Erkeklerde günün sonuçlarına ve yarının maç programına ulaşmak için tıklayınız.

Kadınlarda mücadele eden Altınyurt Spor Kulübü, play-off etabında İspanya karşısında ilk maçta 2-1 galip geldi. İkinci karşılaşmada ise CV Majadahonda 2-0’lık skorla galip ayrıldı. Seride durum 1-1 gelmesi sebebiyle altın set oynandı. Altın seti 15-9 kazanan CV Majadahonda yarı finale yükseldi. Altınyurt Spor Kulübü ise bu sonuçla turnuvaya veda etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü ise klasman maçlarında Azerrail Bakü ile karşılaştı. İlk karşılaşmada rakibini 2-0 mağlup eden temsilcimiz, ikinci karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı ve seride durum 1-1 oldu. İkinci karşılaşmanın ardından oynanan altın seti Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü 15-13 kaybetti ve turnuvaya veda etti.

Kadınlarda günün sonuçlarına ve yarının maç programına ulaşmak için tıklayınız.

CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası, yarın oynanacak üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erecek.

CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası’nda tüm karşılaşmalar, TVF Voleybol TV’den canlı olarak yayınlanacak. TVF Voleybol TV’yi izlemek için tıklayınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak Katıldı
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak...
Halkbank'tan 3 isme teşekkür
Halkbank'tan 3 isme teşekkür