U20 Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi
Reklam

U20 Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğinde Balıkesir’in Ören ilçesinde düzenlenen U20 Türkiye Şampiyonası sona erdi.

14 Mayıs 2024 - 10:58

Kadınlarda şampiyon finalde Kartal Anadolu Spor Kulübü 1 takımını 2-0 ve 2-1 mağlup eden Kartal Anadolu Spor Kulübü 2 takımı elde ederken; üçüncülüğü Köyceğiz Göl Spor Kulübü 2 takımını 2-0 ve 2-1 mağlup eden Köyceğiz Göl Spor Kulübü 1 elde etti.

Erkeklerde ise finalde rakibi İstanbul Voleybol Spor Kulübü 1 takımını her iki mücadelede de 2-0 mağlup eden TVF Spor Lisesi elde ederken; üçüncülüğü de İstanbul Voleybol Spor Kulübü 2 takımını her iki mücadelede de 2-0 mağlup eden Köyceğiz Göl Spor Kulübü 1 takımı elde etti.

Final karşılaşmalarının ardından yapılan törende dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını TVF Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mengüç, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, Burhaniye Gençlik Spor İlçe Müdürü Aslan Alparslan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Uğur Baysal, Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Burç Özoğuz ve BVA Teknik Delegesi Tosho Stoyanov takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sercan Yüksel Bıdak Halkbank'ta
Sercan Yüksel Bıdak Halkbank'ta
U16 Kadın Milli Takımımız Sırbistan’ı Mağlup Etti
U16 Kadın Milli Takımımız Sırbistan’ı Mağlup Etti