Hande ve Guidetti, Güney Kore Galibiyetini Değerlendirdi
Reklam

Hande ve Guidetti, Güney Kore Galibiyetini Değerlendirdi

A Bayan Voleybol Milli Takımımız, 2019 FIVB Voleybol Milletler Ligi’ndeki ilk maçında bugün (21 Mayıs 2019, Salı), karşılaştığı Güney Kore’yi 25-15, 26-24 ve 25-19‘luk setlerle 3-0 mağlup etti. Millilerimizde Hande Baladın ile başantrenör Giovanni Guidetti karşılaşmanın ardından galibiyeti değerlendirdi.

22 Mayıs 2019 - 12:00

A Bayan Voleybol Milli Takımımız, 2019 FIVB Voleybol Milletler Ligi’ndeki ilk maçında bugün (21 Mayıs 2019, Salı), karşılaştığı Güney Kore’yi 25-15, 26-24 ve 25-19‘luk setlerle 3-0 mağlup etti. Millilerimizde Hande Baladın ile başantrenör Giovanni Guidetti karşılaşmanın ardından galibiyeti değerlendirdi.

A Bayan Milli Takım oyuncusu Hande Baladın karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada; “Voleybol Milletler Ligi’ne galibiyet ve 3 puanla başlamak önemliydi ama oynadığımız oyunun çok iyi olduğunu söyleyemem. Takım olarak kendimizi geliştirmemiz gereken konularda çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.

A Bayan Voleybol Milli Takımımızın başantrenörü Giovanni Guidetti ise; “Bu tarz turnuvalara galibiyetle başlamak çok önemli ancak şu an bulunduğumuz durumun farkında olmalıyız. Milli takım sezonunu kısa bir süre önce açtık. Elbetteki 3 puandan dolayı memnun olmalıyım ama henüz istediğimiz seviyede değiliz. Oynadığımız karşılaşmalarda eksiklerimizi görerek, daha fazla çalışıp gelişmeliyiz” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
2024 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri’nin Medya Toplantısı Yapıldı
2024 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri’nin Medya Toplantısı...
İstanbul Süper Ligi’nde Kupa ve Madalya Töreni Yapıldı
İstanbul Süper Ligi’nde Kupa ve Madalya Töreni Yapıldı