Fenerbahçe Parolapara CEV Kupası’nda Yarı Finalde
Reklam

Fenerbahçe Parolapara CEV Kupası’nda Yarı Finalde

Fenerbahçe Parolapara, 2024 CEV Kupası çeyrek final ikinci maçında sahasında Belçika’nın Greenyard Maaseik takımını 3-0 mağlup etti.

07 Şubat 2024 - 23:08

Fenerbahçe Parolapara, 2024 CEV Kupası çeyrek final ikinci maçında sahasında Belçika’nın Greenyard Maaseik takımını 3-0 (25-20, 25-20, 25-15) mağlup etti.

İstatistikler için tıklayınız.

İlk karşılaşmadan da 3-0’lık galibiyetle ayrılan temsilcimiz, bu sonuçla adını yarı finale yazdırdı. Fenerbahçe Parolapara, çeyrek finalde Aluron CMC Warta Zawiercie (Polonya)-Asseco Resovia Rzeszow (Polonya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Fenerbahçe Parolapara: 3 - Greenyard Maaseik: 0
Salon: Burhan Felek Voleybol
Hakemler: Nikolaos Fragkakis (Yunanistan), Alin Mateizer (Romanya)
Fenerbahçe Parolapara: Ghaziani, Murat Yenipazar, Penchev, Emre Savaş, Kaan Gürbüz, Kooy, (Hasan Yeşilbudak, Caner Dengin)
Greenyard Maaseik: Bartos, Polak, Cox, Iribarne, Fornes, Vanker (Hanzic)
Setler: 25-20, 25-20, 25-15
Süre: 72 dakika (25, 25, 22)

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • sporsever
    2 ay önce
    İşte voleybol, işte sonuç. Demek rakip öncekilerden daha ünlü bir isim de olsa, beklenen üst düzeyde oyun ve performansı ortaya koyunca taraftarı heyecandan öldürmeye gerek kalmaksızın tur geçilebiliyormuş. Bu düzey bir daha düşmemeli, yarıfinalde Polonya takımı ile oynayacağız. Yiğit Gülmezoğlu'nun turu geçene kadar oynamaması nedeniyle sakat olduğunu düşünmeye başlamıştım ki, üçüncü sette oyuna alındı. Antrenör kararına saygı duymak gerekir, vardır bir bildiği. Yarıfinalde herkese iş düşebilir. Üçüncü sette oyuna alınan diğer oyuncular da umut verdiler. Yönetime bir daha haykırıyorum bu arada : Deplasmanlarda binlerce kişiye karşı oynuyor bu takım, hem Avrupa'da hem Anadolu'da. Avrupa deplasmanlarındaki Fener tribünleri bile Altunizade'ye gelenlerin en az üç katı. Hiçolmazsa Avrupa Kupaları iç saha maçlarını İzmir'e veya Ankara'ya alın artık.. Ankara bankaları veya Arkas kadar seyirci önünde oynamayı hakediyor bu takım.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak Katıldı
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak...
Halkbank'tan 3 isme teşekkür
Halkbank'tan 3 isme teşekkür