13. Şampiyonlar Kupası’nın sahibi Fenerbahçe OPET
Reklam

13. Şampiyonlar Kupası'nın sahibi Fenerbahçe OPET

İlk kez 2008-09 sezonunda düzenlenen Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası’nda 2022-2023 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı oldu.

29 Ekim 2022 - 21:02 - Güncelleme: 29 Ekim 2022 - 21:23

2022 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası, geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu VakıfBank ile kupa finalisti Fenerbahçe Opet arasında oynanan maçın ardından sahibini buldu.

İstanbul TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan ve müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı; 25-23, 25-21 ve 25-21’lik setlerle 3-0 kazanan Fenerbahçe Opet kupayı 4. kez müzesine götürdü.

VakıfBank:0 - Fenerbahçe Opet:3
Salon: 
TVF Burhan Felek Vestel
Hakemler: Nurper Özbar, Tuncay Sevim
VakıfBank: Cansu, Gabi, Zehra, Egonu, Daalderop, Kübra, Ayça (L) (Ogbogu, Buket, Carutasu, Derya)
Fenerbahçe Opet: Lazareva, Fedorovtseva, Eda, Buse, Ana Cristina, Aslı, Gizem (L) (Macris, Meliha)
Setler: 23-25, 21-25, 21-25
Süre: 1 saat 22 dakika (27,27,28)

Karşılaşma öncesinde TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türk kadınını ve voleybol hakemliğini Avrupa ve dünya salonlarında başarıyla temsil eden Uluslararası Voleybol Hakemimiz Prof. Dr. Nurper Özbar’a tebrik ederek çiçek takdim etti.

TVF Başkanı Üstündağ ayrıca; aday hakemlik süreçlerini de tamamlayarak uluslararası hakem olmaya hak kazanan Caner Çildir, Seçkin Yener ve Koray Yılmazgil’e uluslararası hakem kokartlarını taktı.

2022 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası’nda kupa ve madalyalar, VakıfBank ile Fenerbahçe Opet takımları arasında oynanan final karşılaşmasının ardından yapılan törenle sahiplerini buldu.

Final karşılaşmasının ‘En Değerli Oyuncusu’ (MVP) seçilen Arina Fedorovtseva’ya ödülünü TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamlayan VakıfBank takımına madalyalarını; TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, ikincilik şiltini TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert takdim etti.

Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda dördüncü kez şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Opet takımına madalyalarını İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ile TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, kupasını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Mustafa Alpaslan:
Mustafa Alpaslan: "Tüm takımlarımızı kutluyorum"