2020 CEV U18 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda 2. Gün Geride...
Reklam

2020 CEV U18 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda 2. Gün Geride Kaldı

İzmir, Selçuk’un ev sahipliğinde devam eden 2020 CEV U18 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda ikinci gün, bugün erkekler ve kadınlar kategorilerinde grup karşılaşmalarının ardından sona erdi.

18 Eylül 2020 - 22:11

İzmir, Selçuk’un ev sahipliğinde devam eden 2020 CEV U18 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda ikinci gün, bugün erkekler ve kadınlar kategorilerinde grup karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Erkekler kategorisindeki temsilcilerimizden Furkan Ramazan Kaplan/Sacit Kurt ikilisi, grubunda oynadıkları karşılaşmalarda Moldova’dan Plamadeala/Romanov ikilisine ve İngiltere’den Bello /Soczewka ikilisine 2-0 mağlup oldu. Temsilcimiz bu sonucun ardından grubunu son sırada tamamladı ve Avrupa Şampiyonası’na veda etti.

Erkekler kategorisindeki diğer temsilcilerimizden Bahadır Utku Keskin/Ahmet Can Tur ikilisi ise grubunda oynadıkları müsabakalarda Litvanya’dan Lanevski/Miscenko ikilisi ve Kosova’dan Ibrahimi/Zejna ikilisine 2-0 mağlup oldu. Temsilcimiz bu sonucun ardından grubunu son sırada tamamladı ve Avrupa Şampiyonası’na veda etti.

Erkekler kategorisinde B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimizden Nazim Gurkan/Hikmet Gurkan ikilisi ise oynadıkları karşılaşmalarda Macaristan’dan Udvarhelyi/Dóczi  ikilisine ve Belçika’dan Van Langendonck/De Hert ikilisine 2-0 mağlup oldu. Temsilcimiz bu sonucun ardından grubunu son sırada tamamladı ve Avrupa Şampiyonası’na veda etti.

Erkekler kategorisindeki sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Kadınlar kategorisinde ülkemizi temsil eden Tuana Dinçer/Melisa Özsar ikilisi, grubundaki ikinci maçında İngiltere’den Keefe/Tucker ikilisine 2-0 (21-6, 21-12) mağlup oldu. Temsilcilerimiz, yarın (19 Eylül, Cumartesi) 24’lü eleme turunda Kosova’dan Jashari/Avdullahu ikilisi ile karşılaşacak.

Kadınlar kategorisindeki sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

2020 CEV U18 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, 20 Eylül 2020, Pazar günü oynanacak final karşılaşmaları ve ödül töreni ile sona erecek.

Karşılaşmanın fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...