24. BVA Genel Kurulu İstanbul’da Yapıldı
Reklam

24. BVA Genel Kurulu İstanbul’da Yapıldı

Balkan Voleybol Birliği’nin (BVA) 24. Genel Kurulu, İstanbul Conrad Bosphorus Otel’de yapıldı.

18 Mart 2023 - 18:51

BVA ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın ev sahipliğinde düzenlenen Genel Kurul, CEV Başkanı Aleksandar Boricic, CEV Asbaşkanı Renato Arena ve Balkan Voleybol Birliği’ne üye federasyonların başkan ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Genel Kurulda; BVA Genel Sekreteri Nilüfer Shimonsky, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve BVA Pazarlama ve Geliştirme Komisyonu Danışmanı Bahar Mert ile TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve BVA Teknik Komisyonu Üyesi A. Nihan Karaçam Salkaya, BVA Pazarlama ve Geliştirme Komisyonu Üyesi Sezgin Eren, Biletinial CEO’su Ulaş Uslu da yer aldı.

Genel Kurulda söz alan CEV Başkanı Aleksandar Boricic ise; İstanbul’da düzenlenen BVA Genel Kurulu’nun kalite ve seviyesinin Dünya ve Avrupa Kongreleri’nden bir farkı olmaksızın harika bir düzeyde olduğunu söyleyerek TVF ve BVA Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’dan övgüyle bahsetti.

Boricic konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Sayın BVA ve TVF Başkanı Üstündağ, Balkan Voleybol Birliği için göreve geldiği andan itibaren büyük bir özveriyle örnek çalışmalara imza atıyor. Balkan Voleybol Birliği’nin daha güçlü yarınlar için bu şekilde ilerlemesi için mutluluk verici. Sayın Başkan Üstündağ’a bir kez daha teşekkür ediyorum. BVA için tarihi günlerden bir tanesini daha yaşıyoruz. BVA, sponsorluk anlaşmalarıyla her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Acıbadem Sağlık Grubu’na BVA’ya sponsor olarak sağladıkları katkı ve desteklerden ötürü teşekkür ediyorum.”

CEV Başkanı Boricic ayrıca; Malta Voleybol Federasyonu’nun Balkan Voleybol Birliği’ne üye olmak istediğini ifade ederken BVA Başkanı M. Akif Üstündağ’ın önerisiyle Malta Voleybol Federasyonu’nun adaylık süreci tüm üyelerin oylamasına sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Malta Voleybol Federasyonu’nun resmi yazı gönderildikten sonra BVA tarafından değerlendirilecek.

Genel Kurulda Biletinial firması Balkan Voleybol Birliği üyelerine bir sunum gerçekleştirirken; Biletinial CEO’su Ulaş Uslu, Balkan Voleybol Birliği’ne ve Türkiye Voleybol Federasyonu ile iş birliğinde bulunmaktandan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Genel Kurul; 2023 yılında düzenlenmesi planlanan organizasyonlara ev sahipliği yapacak organizatör ülkelerin belirlenmesiyle son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
2024 CEV Kupası Final Rövanş Maçlarında Türk Hakemleri Görev Yapacak
2024 CEV Kupası Final Rövanş Maçlarında Türk Hakemleri Görev...
Çanakkale Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz
Çanakkale Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz