34. Yurtlar Arası Voleybol Turnuvasının kazananı Trabzon Yurdu...
Reklam

34. Yurtlar Arası Voleybol Turnuvasının kazananı Trabzon Yurdu oldu

Trabzon’daki üniversitede okuyan öğrenciler arasında düzenlenen voleybol turnuvası, hem öğrencilerin performansı, hem birbirinden çekişmeli karşılaşmalar ve hem de tribünlerdeki coşkuyla uzun süre unutulmayacak anlara sahne oldu. Bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Yurtlar Arası Voleybol Turnuvasına 10 yurttan oluşturulan takımlar katıldı.

28 Aralık 2021 - 12:21 - Güncelleme: 28 Aralık 2021 - 12:31

Turnuvada, Trabzon Yurdu, Akçaabat Fatih Yurdu, Ahmet Yaşar Efendi Yurdu, Yomra Kanuni Yurdu, Tonya Yurdu, Of Aşıkkutlu Yurdu, Sürmene İsminaz Kanca Yurdu, Maçka Şükrü Karadeniz Yurdu, Vakfıkebir Adnan Demirtürk Yurdu ve Beşikdüzü Yurdu voleybol takımları mücadele etti. KTÜ Spor salonunda yapılan ve 2 hafta süren turnuva, adeta nefes kesti.

Final maçında Akçaabat Fatih Yurdu’nu yenen Trabzon Yurdu, turnuvanın şampiyonu oldu. Ahmet Yaşar Yurdu takımı üçüncü, Yomra Kanuni Yurdu ise turnuvayı dördüncü olarak tamamladı. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, şampiyon Trabzon Yurduna kupasını verdi, “Mükemmel bir turnuvaya imza attınız, hepinizi kutluyorum” diye konuştu.

İl Müdürü Ozan Çetiner, turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen KTÜ Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencisi Ömer Faruk Aktaş’a da ödülünü verirken, zevkli mücadelelerin ardından kürsüye çıkan diğer takımlara kupaları, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi ve Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Hayrettin Köse ile yurt müdürleri tarafından verildi.

Kaynak: 61 Saat

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Mustafa Alpaslan:
Mustafa Alpaslan: "Tüm takımlarımızı kutluyorum"