Abdi Serdar Üstünsalih "Hepsiyle ayrı ayrı gurur...
Reklam

Abdi Serdar Üstünsalih "Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum"

VakıfBank Genel Müdürü ve VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, tarihindeki 5. CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu kazandıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

22 Mayıs 2022 - 21:40

Abdi Serdar Üstünsalih: “Bir voleybol takımının kazanabileceği tüm kupaları kazanan bu mükemmel ekip, övgülerin en büyüğünü hak ediyor” 

VakıfBank Genel Müdürü ve VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada “Oyuncularımızın ve teknik ekibimizin, bu sezon bize yaşattıklarını tarif etmek için kelimeler yetersiz kalır. Bir voleybol takımının kazanabileceği tüm kupaları kazanan bu mükemmel ekip, övgülerin en büyüğünü hak ediyor. Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu 5. kez ülkemize getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. VakıfBank’ı bir kez daha Türkiye’nin, Avrupa’nın ve dünyanın en büyüğü yapanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum” dedi.

Sürdürülebilir başarının önemine değinen Üstünsalih, “Bankacılıkta olduğu gibi voleybolda da önceliğimiz sürdürülebilir başarı. Sezona 5 kulvarda 5 kupa hedefiyle çıkmıştık. Mücadele ettiğimiz 5 turnuvanın 5’ini de kazanmak elbette kolay olmadı. Zor günler de yaşadık, düşüşlerimiz de oldu. Ancak mücadeleden vazgeçmeyenlerin neler başarabileceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdik” ifadelerini kullandı.  

Üstünsalih, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Türkiye’ye armağan ettiklerini kaydederken “Bizi ekran başından destekleyenlere, bizim için dua edenlere ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Bu şampiyonluğu tüm halkımıza, özellikle de geleceğin şampiyonu genç kızlarımıza armağan ediyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist