Arkas Spor, SVG Lüneburg’u konuk ediyor

Arkas Spor, SVG Lüneburg’u konuk ediyor

CEV Volleyball Cup 2024 Play-Off yarı final ilk maçında Arkas Spor, seyircisi önünde Almanya temsilcisi SVG Lüneburg ile karşı karşıya geliyor.

20 Şubat 2024 - 21:43

21 Şubat Çarşamba günü Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi’ndeki mücadele saat 20.30’da başlayacak ve maçı Atanas Varbanov (Bulgaristan) ile Zdenek Grabovsky (Çekya) hakem ikilisi yönetecek.

Çeyrek finalde Yunanistan’ın Olympiakos takımını elediklerini ve son 4’e kaldıklarını belirten Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, “CEV Volleyball Cup 2024’te en iyi 4 takımdan biriyiz. Hedefimiz, rakibimizi eleyerek finale yükselmek. Seyircimizin desteğiyle bu ilk maçı kazanarak Almanya’daki rövanşa avantajlı çıkmak istiyoruz. Tüm İzmirli voleybolseverlerin desteğini bekliyoruz” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mercedes ile TVF arasında dev iş birliği
Mercedes ile TVF arasında dev iş birliği
Eczacıbaşı açılış yaptı, işte önemli açıklamalar
Eczacıbaşı açılış yaptı, işte önemli açıklamalar