Ataman ve Nihan Güneyligil’den açıklamalar
Reklam

Ataman ve Nihan Güneyligil'den açıklamalar

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 18. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Sarıyer Belediyesi maçının hazırlıklarını Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda yapılan antrenmanla sürdürdü.

21 Kasım 2020 - 17:50

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 18. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Sarıyer Belediyesi maçının hazırlıklarını Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda yapılan antrenmanla sürdürdü.

Başantrenör Ataman Güneyligil ve Takım Menajeri Nihan Güneyligil, hem Sarıyer maçı hazırlıklarını hem de CEV Cup’ta Son 16 Turu ve Çeyrek Final karşılaşmalarına ev sahipliği yapacağımız turnuvayı Galatasaray Televizyonu’na değerlendirdi.

ATAMAN GÜNEYLİGİL

“Takımımız dünü dinlenerek geçirdi. Bugün itibarıyla çalışmalarımıza yeniden başladık. 3 günde bir maç oynuyoruz Aralık’ın sonuna kadar da böyle devam edecek. Oyuncuların çok fazla dinleme fırsatı olmuyor ama genel olarak verdikleri tepkiden memnunum. CEV Cup’ta ilk önce önümüzdeki maçı düşünmemiz lazım. Orada gayet iyi bir oyun oynadık. Burada 2 sete ihtiyacımız var. Bu yoğunlukta o iki seti bir an önce alıp çok fazla şans veremediğimiz arkadaşlarımızı sahada görmek istiyorum açıkçası. Böyle bir planım var. Hem sürekli oynayan oyuncularımızı dinlendirmek için hem dışarıdan olaya bakmaları açısından. Hem de çok fazla süre alamayan gençlerimize önemli ve ciddi bir müsabakada görmek açısından. Ondan sonraki ev sahipliği sanırım Aralık ayının 8’i veya 9’unda olacak.”

NİHAN GÜNEYLİGİL

“Çok sıkışık, yoğun bir takvim, yorucu bir tempo, bir de içerisinde bulunduğumuz pandemi süresince insanlar tabii ki biraz kendilerini halsiz ve yorgun hissediyorlar. Çok şükür şimdiye kadar takımımızda bir vaka olmadı. Çember daralıyor ve ne olacağını bilmiyoruz. Kolay bir şey değil 3 günde bir üst düzey maçlar oynamak. Şimdilik ciddi bir sakatlığımız olmadan tempoyu biraz düşürüp biraz yükseltip bugüne kadar geldik. Hafta sonu oynayacağımız maç bizim için oldukça önemli. İlk yarıdaki maçımız Sarıyer takımındaki vakalar nedeniyle tehir edilmişti. Şimdi ikinci yarı maçı oynayacağız. İzlediğimiz bir ekip fakat karşılaştığımız bir ekip değil. Bizim puanlarımızı 3’er 3’er toparlamamız galibiyetlere devam etmemiz gerekiyor.

2 Alman takımı ve biz ev sahibi olmak için başvuruda bulunmuştuk. Zoom üzerinden yapılan toplantıda kura usulü bir çekim yapıldı. Ne mutlu ki bize denk geldi. Hem organizasyonu kendimiz yapmak istiyorduk. Avantajımızı da kendi sahamızda kendi ülkemizde korumuş olduk. Tam olarak resmi yazışmalar sonuçlanmadığı için bir tarih veremiyorum. 8-10 Aralık tarihleri arasında yapılması bekleniyor. 2 gün üst üste oynanacak bir turnuva olacak. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda o tarihlerde Eczacıbaşı’nın Şampiyonlar Ligi için aynı tarihlerde ev sahipliği yapacak. Biz CEV Cup’ta 50. Yıl Deniz Esinduy Spor Salonu’nda oynayacağız maçları. Tarihlerde değişiklik yapılamadığı için, orta yol bulunamadığı için açıkçası elimizdeki bu avantajı kaybetmemek için 50. Yıl’da bizim için uygun gördük. Hem teknik anlamda hocalarımızın da ortak fikrimiz buydu. Elimizden geldiğince güzel misafirperver bir karşılama yapmayı, güzel bir organizasyon çıkarmayı düşünüyoruz. İnşallah her şey yolunda gider. En önemlisi sağlıkla alakalı bir aksaklık, bir tökezleme durumu olmaz diye umuyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist