Başkan Vedat Yılmaz, sezonu değerlendirdi
Reklam

Başkan Vedat Yılmaz, sezonu değerlendirdi

Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, 2020-21 Voleybol sezonunu değerlendirerek bir teşekkür mesajı yayınladı.

27 Nisan 2021 - 00:06

Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Değerli Voleybol Sevenler, Kıymetli Kula Halkı, öncelikle hepimize sağlıklı günler  diliyorum. Bu zorlu pandemi sürecinde geride bıraktığımız 2020-21 voleybol sezonunu Türkiye Voleybol Federasyonumuzun  aldığı tedbirlerle birlikte kazasız belasız bir şekilde tamamlamış olmanın memnuniyeti içerisindeyiz. Jeopark Kula Belediyespor Kulübü olarak en büyük destekçimiz Kulalı voleybol severlerden uzak kaldığımız seyircisiz müsabakalarla geçirdiğimiz bu sezon iç saha maçlarımızı, hem takımımız oyuncularının bir kısmının Ankara'da ikamet ediyor olması hem de maçların seyircisiz oynanması nedeniyle iç saha maçlarımızı ve antrenmanlarımız makul olan bir şekilde Ankara'da geçirdik.

Jeopark Kula Belediyespor adıyla altında 2016 yılından beri   6 sezondur Kula İlçemizin adını layıkıyla ve hakkıyla 1 sezon Efeler Ligi'nde geri kaln 5 sezonda TVF Erkekler 1 Ligi’nde başarıyla temsil etmiş olmanın gururu ve mutluluğu içindeyiz. Bu yıl 2020-21 Erkekler 1 Ligi sezonunda A Grubunda mücadele ettiğimiz lig etabını çıktığımız 22 müsabakada 14 galibiyetle 39 puan toplayarak 4. sırada tamamladık ve play-off etabına katılmaya hak kazandık. Yarı Finallerde  3 müsabakanın 2'sini kazanarak  A grubundan final etabına adını  yazdıran tek takım olduk. Finallerde güçlü rakiplerimiz Akkuş Belediyespor, Cizre Belediyespor ve Yeni Kızıltepesor ile centilmenlik ve sportmenlik içerisinde oynadığımız müsabakalarda Efeler Ligi'ne yükselme hakkını elde edemenenin verdiği burukluğu içimizde hissetsek de, yükselmeyi bizler kadar hak ettiklerine inandığımız birbirinden kıymetli rakiplerimiz Cizre Belediyespor  ve Yeni Kızıltepespor
kulüplerini can-ı gönülden tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz. Hedeflerimizi büyük ölçüde gerçekleştirdiğimiz bir sezonu geride bırakırken  gelecek sezonlarda iç saha müsabakalarımızı oynamayı planladığımız Kulalı hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun destekleriyle ilçemize kazandırılan içerisinde oyuncularımızın konaklama imkanı da bulacağı yeni ve modern Kula Spor Kompleksi'nde taraftarlarımızla voleybol heyecanını birlikte yaşamayı ümit ediyoruz.

Alt yapılarımızı güçlendirerek uzun vadeli olarak voleybol camiasında uzun yıllar adından söz ettirecek marka bir spor kulübü olma yolunda çalışmalarımızı sürdürmeye devam etmeyi arzuluyoruz. Kulüp Başkanı olarak yönetimimiz adına bu sezonda bizleri destekleriyle güç veren başta en büyük destekçimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Kula Kaymakamımız Kemal Duru'ya, takımımızın kuruluşundan bugünlere gelmesinde büyük emek ve destekleri olan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tosun'a, Sayın Ali Akın Beyefendiye, Antrenörümüz Fuat Dokgöz, yardımcı antrenörümüz Abdülhamit Bilmez, Menajerimiz Erdoğdu Göçer, Yıldırım Güneytepe, salonda formamız için ter döken tüm oyuncularımıza, ilçemizin kıymetli idari amirleri, STK temsilcilerine, bizleri destekleyen taraftarlarımız ve tüm Kulalı hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler ederim".
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki Rakipleri Belli Oldu
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki...
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı Açıklandı
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı...