Cizre, Kızıltepe deplasmanından mutlu dönüyor
Reklam

Cizre, Kızıltepe deplasmanından mutlu dönüyor

Efeler Ligi 11. Hafta müsabakasında Yeni Kızıltepespor All Power Akü Cizre Belediye Spor´u konuk etti.

07 Aralık 2021 - 00:06

Kızıltepe temsilcisi kendi saha ve seyircisi önünde 2-3 yenilerek 1 puana razı oldu.

Kızıltepe Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda oynana müsabakanın ilk setinde konuk ekip All Power Akü Cizre Belediye Spor 23-25 kazandı. Dengeli giden ikinci setin sonunda ev sahibi Yeni Kızıltepespor 25-22 kazanarak eşitliği sağlamış oldu.

Müsabakanın 3´üncü seti konuk ekip Cizre Belediyespor 18-25 önde tamamladı. Karşılaşmanın dördüncü setinde Yeni Kızıltepespor 25-19 kazanarak maçta tekrar eşitliği sağlamış oldu. Müsabakanın 5´inci setinde Cizre ekibi 11-15 kazandı. Kızıltepe temsilcisi kendi saha ve seyircisi önünde 2-3 yenilerek 1 puana razı oldu.

Maç sonunda zorlu Kızıltepe deplasmanından galibiyetle ayrılan Cizre Belediyespor haftayı 7. sıra kapattı.

Cizre Belediye Spor´ da baş antrenör Nuri Şahin oyuncularını galibiyet için kutladı. Nuri Şahin  şunları söyledi, "Çok güzel bir atmosfer, müthiş bir galibiyet. Takımım yavaş yavaş oturuyor. Ben sezon başı geldim. Tabi ki bir sistemi oturtturmak kolay değil. Oyuncularım sistem için çok gayret gösteriyorlar. Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. İlerleyen dönemlerde daha çok çalışarak daha iyi voleybol oynayacağız."

Yeni Kızıltepe Spor kaptanı İbrahim Emet kritik yerlerde yaptıklarını söyledi. Emet, "İzleyenler açısından da bizim açımızdan da güzel ve uzun bir maç oldu. Kritik yerlerde yapmayacağımız hataları yaptık. Maçın atmosferi zaten yüksekti. Oyuncular üzerinde büyük etkisi vardı. Güzel bir maç oldu. Cizre takımını tebrik ediyorum, güzel bir oyun sergilediler." diye konuştu.

Cizre ekibinin Bulgar pasörü Georgi Seganov’u güzel bir atmosferde galip geldiklerini ifade etti.

Kaynak: Yurt Haber / Mardin

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
Dünya 1 Numarası Filenin Sultanları’nın 2024 VNL Geniş Kadrosu Belli Oldu
Dünya 1 Numarası Filenin Sultanları’nın 2024 VNL Geniş Kadrosu...