Filenin Aslanları yeni sezon çalışmalarına başladı
Reklam

Filenin Aslanları yeni sezon çalışmalarına başladı

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, 2020-2021 sezonunun hazırlıklarına Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda başladı.

24 Temmuz 2020 - 00:50

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, 2020-2021 sezonunun hazırlıklarına Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda başladı.

Başantrenör Nedim Özbey yönetimindeki Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı tam kadro çalıştı.

Başantrenör Nedim Özbey, takım kaptanı Selçuk Keskin, oyuncular Vahit Emre Savaş, Melih Sıratça ve Doğukan Ulu yeni sezon hazırlıkları ile ilgili Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Bu sezon yerli oyuncu ağırlıklı bir takımla mücadele edeceklerini belirten Başantrenör Nedim Özbey, “Gerçekten çok ciddi bir süreç atlattım tüm ülke olarak. Kulüp olarak da bundan çok etkilendik. Fakat bu süreçte oyuncularımızı boş bırakmadık. Video sistemiyle antrenman takibini yaptık. Sahaya çıkıp birlikte çalışma fırsatı bulamamıştık. Testlerimizi yaptık, voleybol şubesinde herhangi bir sorun yok. Çalışmalarımıza başladık, önümüzdeki süreçte tempomuzu daha da yükselteceğiz. Bizim yerli oyuncularımız gerçekten kaliteli çocuklar. Ben aynı zamanda milli takım antrenörüyüm. Yerli ağırlıklı bir takımla çalışmak bizim için çok kıymetli. Birbirimizi tanıyoruz, bu sene de başarılı olacağımızı düşünüyorum. Geçen sezon pandemi sürecinde Türkiye’nin en formda takımı olduğumuz anda, Avrupa Kupası, Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası ile birlikte 3 kupa kaybettik. Hiçbir şey sağlığın önüne geçemez. Aynı hırsla kaybettiğimiz kupaların hepsini alabilmek için çalışmalara başladık.” şeklinde konuştu.

Takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Kaptan Selçuk Keskin sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yeni sezon öncelikle hepimize hayırlı olsun. Kulübümüzü ve arkadaşlarımızı çok özlemişiz. Antrenmanlar gayet iyi başladı. Herkes pandemi sürecini en iyi şekilde geçirmiş. Şu an adaptasyon sürecindeyiz. 4 aydır herkes evlerde antrenman yapıyordu. Programlı şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayrama kadar bu böyle gidecek. Bayramdan sonra da tempomuzu iyice yükseltip lige hazır bir şekilde başlamak istiyoruz. Bu sene de yine hedefimiz şampiyonluk. İlk 4’te kalmak, Avrupa Kupaları’na gitmek istiyoruz. Galatasaray armasının olduğu her yerde hedef sadece şampiyonluk olur. Biz de bunun bilincindeyiz, o yüzden ona göre çalışıyoruz. Geçen sene de tam hazırdık, istediğimiz gibiydik, bütün sakatlıklarımız iyileşmişti hedefe doğru yürüyorduk. Sonrasında pandemi süreci başladı. Bu sene de böyle oldu, kısmet böyleymiş. İnşallah önümüzdeki sene bu pandemi süresi de biter, çok daha güzel bir şekilde yeni bir sezon geçiririz.”

Doğukan Ulu ise “Pandemi sürecinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Antrenmanlarımız başladı. Gerekli tüm tedbirler alınarak antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Çok dikkatli olmaya çalışıyoruz çünkü ülkemizde pandemi süreci devam ediyor. İnşallah en kısa sürede her şey düzelecek. Çalışmalarımız güzel geçiyor, gruplar halinde antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Türkiye Kupası ile sezona başlayacağız. Kupayı alıp sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vahit Emre Savaş da “Ülkemizce zor bir dönem yaşıyoruz. Bu süreçte olabildiğince kendimizi koruduk. Pandemi döneminde de antrenörlerimizin eşliğinde görüntülü bir şekilde çalışmalara devam ettik. Yeni sezon, yeni umutlar diyerek çalışmalara başladık. Hepimiz için iyi olur inşallah. Herkes birbirini tanıyor. Olabildiğince hazırlık döneminde elimizden gelenin fazlasını yapıp sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Geçen seneki gibi iddialı bir şekilde gireceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Takıma katılacak yeni isimlerle iyi yerlere geleceklerini vurgulayan Melih Sıratça ise, “4 aylık pandemi sürecinde hepimiz evde antrenmanlarımızı yaptık. Buraya da herkes hazır bir şekilde geldi. Dışarıda çok fazla vakit geçirmedik. Çalışmalarımızı iki grup halinde yapıyoruz. Birbirimize çok yaklaşmadan çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yeni sezonda ilk başta sağlık ondan sonra başarı diliyoruz. Yavaş yavaş başladık, adım adım tempomuzu yükselteceğiz. Galatasaray her zaman şampiyonlukların takımı. Geçen sezon bir tane şampiyon vardı o da bizdik. Sezon devam etseydi aynı şekilde şampiyon olacağımızı düşünüyordum. Şampiyonluğa oynayan bir takım kurulmuştu. Bu sene de aynı şekilde yerli ağırlıklı bir takımımız var. Takviyelerimizle de iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...