Halkbank, Hekimoğlu Global’a set vermedi

Halkbank, Hekimoğlu Global’a set vermedi

AXA Sigorta Metin Görgün sezonu 20.haftasında Halkbank Hekimoğlu Global’ı 3-0 mağlup ederek, lider gittiği Bursa’dan lider döndü.

10 Mart 2023 - 19:14

Hafta içinde CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde güçlü rakibi Lube Civitanova’yı 3-1 yenerek spektaküler bir sonucu imza atan başkent ekibinde en skorer oyuncu 14 sayıyla Nimir Abdelaziz oldu.

Üç kulvarda yoluna devam eden tek erkek takım olan Halkbank’ın yıldız oyuncusu Yiğit Gülmezoğlu, maç sonunda yaptığı açıklamada tüm yorgunluklarına karşın Bursa’dan galibiyetle ayrılmanın önemli olduğunu söyledi.

Gülmezoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Lube maçını hemen unutup bu maça odaklandık. Halkbank gibi oynayarak galibiyete ulaştık. Rakibimizi de kutluyor, bundan sonrası için başarılar diliyorum. Şimdi İtalya’ya gidip Lube ile rövanşa çıkacağız. Tüm konsantrasyonumuzu bu mücadeleye olacak. Umarım alacağımız sonuçla ülkemizin yüzünü güldürürüz.”

Hekimoğlu:0 - Halkbank:3
Salon: Cengiz Göllü
Hakemler: Yasin Okumuş, Serap Kuka
Hekimoğlu Global CTBVI: Mehmet Hacıoğlu, Uğur Kılınç, Gunter Bradley, Branimir Grozdanov, Aleksey Nalobin, Sercan Abanoz (Umut Özdemir, Metin Durmuş, Gökhan Çatal, Kadir Bircan, Esat Dalgıç, Cansın Hacıbekiroğlu, )
Halkbank: Emre Tayaz, Nimir Abdelaziz, Yiğit Gülmezoğlu, Doğukan Ulu, Micah Ma’a, Nicolas Bruno (Volkan Döne, Deniz İvgen,Thomas Jaeschke, Aslan Ekşi, Oğuzhan Doğruluk)
Setler: 19-25, 22-25, 14-25
Süre: 1.10 (23, 27, 20)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
2025-2026 Voleybol Sezonu Kura Çekimi Duyurusu
2025-2026 Voleybol Sezonu Kura Çekimi Duyurusu
U21 Kadın Milli Takımımız Dünya Sekizincisi Oldu
U21 Kadın Milli Takımımız Dünya Sekizincisi Oldu