İnegöl Belediyespor, Caner Çiçekoğlu ile sözleşme imzaladı
Reklam

İnegöl Belediyespor, Caner Çiçekoğlu ile sözleşme imzaladı

AXA Sigorta Efeler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan eski oyuncusu pasör Caner Çiçekoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

08 Haziran 2020 - 23:09

Voleybolda, AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan eski oyuncusu pasör Caner Çiçekoğlu’nu transfer etti.

Caner Çiçekoğlu, kulüp tesislerinde İnegöl Belediye Başkanı Başkanı Alper Taban ile yöneticilerin katıldığı törende 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Taban, voleybol liglerinin eylül ayında başlamasının planlandığını söyledi.

İnegöl Belediyespor’un Efeler Ligi’nde güzel işlere imza attığını belirten Taban, şöyle konuştu:

"Bundan sonrası için de ümidimiz, gerçekten iyi bir noktada, ligi başarılı bir şekilde bitirmek olacak. Caner arkadaşımız da daha önce 30 kez milli formayı giymiş, beraberinde geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da, yine geçmiş sezonlarda da kulübümüzde yer almış bir oyuncumuzdu. Kendisine yeni sürecin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel bir ekip, güzel bir kadroyla, yeni dönemde, yeniden ilklere, yeniliklere ve başarıların altına imza atacağımızı umut ediyorum."

Yeni transfer Caner Çiçekoğlu ise İnegöl Belediyespor’a döndüğü için mutlu olduğunu dile getirdi.

Transferinde emeği geçen herkese teşekkür eden Caner Çiçekoğlu, "Açıkçası buradan buruk ayrılmıştım. Bazı hedeflerimiz vardı. Umarım kaldığımız yerden devam ederiz ve aynı başarıyı tekrar İnegöl’e yaşatırız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...