Mert Matic Halkbank’ta
Reklam

Mert Matic Halkbank'ta

2022-2023 sezonunda, yarışacağı üç kulvarda da başarı hedefleyen Halkbank, milli orta oyuncu, Mert Matic’le anlaşarak orta oyuncu pozisyonunu güçlendirdi.

09 Ağustos 2022 - 10:52

A Erkek Voleybol Milli Takımı’nın da bir parçası olan milli yıldız daha önce Domaljevac (Bosna-Hersek) İstanbul BBSK, Arkas Spor ve Spor Toto takımlarının da formalarını giymişti.

22 Mayıs1995’te Hırvatistan’ın Darko şehrinde doğan, 2017 yılında Türk vatandaşı olan Matic, 2 metre 10 santimetre boyunda ve 105 kilo. Başarılı oyuncunun smaç yüksekliği 374, blok yüksekliği 345 santimetre.

Başarı benim tabiatımda var

Halkbank çatısı altına girmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden Mert Matic, “Yakından tanıdığım ve takip ettiğim bir camiadayım. Buranın ne kadar profesyonelce yönetilen bir kulüp olduğunu duyuyordum, şahit oldum. Hedeflerinin yüksek olduğunu da biliyorum. Başarı egemen bir mizacım var. Bu açıdan kulübün hedefleri ile benimkiler örtüşüyor. Oyuncuların bir çoğu ile milli takımlardan tanıştığım için uyum sorunu da yaşamadım. Umarım şahane bir sezon geçiririz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist