Nicholas Hoag: Burası voleyboldan fazlası, büyük bir aile
Reklam

Nicholas Hoag: Burası voleyboldan fazlası, büyük bir aile

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı’nın yeni transferi Kanadalı smaçör Nicholas Hoag, kulüp resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

14 Ağustos 2020 - 00:08

Fenerbahçe’nin büyük bir aile olduğunu belirten ve taraftarlardan övgüyle söz eden Nicholas Hoag’ın açıklamaları şu şekilde:

Burası voleyboldan fazlası, büyük bir aile

İlk olarak transferiyle ilgili konuşan Nicholas Hoag, “Gerçekten çok mutluyum. Fenerbahçe ile alakalı çok şey duymuştum. Burası voleyboldan fazlası, büyük bir aile. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

En azından takımın 3-4 hafta da olsa beraber oynaması önemli

Pandemi sürecini değerlendiren Hoag, “Öncelikle sadece bizim için değil tüm dünya için garip bir dönem oldu. Ama bir yandan da zihnimizi dinlendirebilmek bizim için iyiydi. Tabii tüm yaz da boş geçse, tüm takım için kötü olacaktı. En azından takımın 3-4 hafta da olsa beraber oynaması önemli. Ayrıca önümüzdeki sezonda yaz olimpiyatlarına hazır olmak için de bu durum önemli.” şeklinde konuştu.

Olimpiyatların ertelenmesiyle ilgili de konuşan Nicholas Hoag, “Bu süreçte olabilecek en iyi şekilde hazırlanmaya devam ederek, madalyayla dönmek istiyoruz. Madalya kazanmak istiyoruz. Her sene gelişen ve büyük takımlara karşı oynayabilecek bir milli takımımız var.” ifadelerine değindi.

Uzun yıllardır Arkas’ı çalıştıran babası Glenn Hoag’a rakip olacak olmasıyla ilgili de değerlendirme yapan başarılı voleybolcu, hislerini şu şekilde dile getirdi: “Kesinlikle çok farklı bir his. O beni çok iyi biliyor, maçlara nasıl hazırlandığımı çok iyi biliyor. 3-4 sene önce de Şampiyonlar Ligi’nde rakip olmuştuk bu açıdan ona karşı oynamak hoş, değişik bir his olacak.”

Fenerbahçe taraftarının desteğiyle oynamak gerçekten harika bir his olacak

Son olarak Fenerbahçe taraftarlarına seslenen Nicholas Hoag, “Onlara karşı oynamanın nasıl bir şey olduğunu görmüştüm. Şimdi onların desteğiyle oynamak gerçekten harika bir his olacaktır. Tabii her maçta taraftarlarımızın gelmesini temenni ediyorum. Şüphesiz onların desteğiyle çok daha iyi oynayacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off Final Etabı’nda 3. Maç Oynandı
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off Final Etabı’nda 3. Maç...
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off 5/6.lık Etabı Sona Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off 5/6.lık Etabı Sona Erdi