TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Antalya’da Ziyaretlerde...
Reklam

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Antalya’da Ziyaretlerde Bulundu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağve yönetim kurulu üyeleri, Antalya’da ziyaretlerde bulundular.

09 Kasım 2022 - 19:05

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A. Nihan Karaçam Salkaya, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ve TVF Antalya Voleybol İl Temsilcisi Kenan Gürkan, 14-18 Aralık 2022 tarihlerinde Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası öncesinde Antalya’da ziyaretlerde bulundular.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ; Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde Antalya’da voleybolun geliştirilmesinin yanı sıra voleybola olan ilginin daha da artırılması üzerine görüş alışverişi yapıldı. FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası için Antalya il ve ilçe yönetimleriyle birlikte çalışmalar yapılması yönünde ortak görüş birliğinde bulunuldu.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Antalya’da düzenlenecek FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası organizasyonuna katkı ve desteklerinden dolayı Antalya Valisi Ersin Yazıcı’ya, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye arkasında isimlerinin yazılı olduğu forma takdim etti.

Ayrıca Antalya Valisi Ersin Yazıcı da günün anısına TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a teşekkür plaketi takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!