TVF Başkanı Üstündağ, Zafer Atay Üniversiteler 1.Ligi’nin...
Reklam

TVF Başkanı Üstündağ, Zafer Atay Üniversiteler 1.Ligi’nin Ödül Töreni’ne Katıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) tarafından organize edilen Zafer Atay 1. Ligi’nin ödül törenine katıldı.

28 Nisan 2023 - 16:58

TVF Başkanı Üstündağ, uzun yıllar Türk voleyboluna hizmetleri bulunan ve son olarak İstanbul Aydın Üniversitesi’nde erkek ve kadın takımlarını çalıştıran; geçtiğimiz yıl Aralık ayında aramızdan ayrılan voleybol camiasının sevilen isimlerinden Zafer Atay’ın ismini verdiği Üniversiteler Voleybol 1. Ligi’nin ödül törenine katıldı.

Kadınlarda Özyeğin Üniversitesi şampiyon olurken, İstanbul Teknik Üniversitesi ikinci, Yıldız Teknik Üniversitesi ise 3. oldu. Erkeklerde ise Beykoz Üniversitesi şampiyon olurken, Fenerbahçe Üniversitesi ikinci, İstanbul Gelişim Üniversitesi üçüncü oldu.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile TVF İstanbul Voleybol İl Temsilcisi Erdal Fındık ile Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyesi Sakine Tayanç’ın da katıldığı ödül töreninde merhum Zafer Atay’ın kızı Burcu Atay da yer aldı.

Törende; TVF Başkan Üstündağ, Yıldız Teknik Üniversitesi’ne üçüncülük kupasını takdim etti. TVF Başkanı Üstündağ, merhum Zafer Atay’ın kızı Burcu Atay’a da çiçek takdim etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu da günün anısına TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a ve Burcu Atay’a teşekkür plaketi takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Mustafa Alpaslan:
Mustafa Alpaslan: "Tüm takımlarımızı kutluyorum"