Yasemin Yıldırım: Her karşılaşmamız bir basamak oldu
Reklam

Yasemin Yıldırım: Her karşılaşmamız bir basamak oldu

Kale 1957 spor kulübünün tecrübeli oyuncusu bir sezonun değerlendirmesini yaptı.

20 Nisan 2020 - 21:18

Kale 1957 spor kulübünün tecrübeli oyuncusu bir sezonun değerlendirmesini yaptı.

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.liginde adeta tarih yazarak Sultanlar liginin kapısına dayanan Kale 1957 Bayan Voleybol takımının tecrübeli orta oyuncusu Yasemin Yıldırım sezon başında koydukları hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken. Başarılı voleybolcu voleybol sporuna başlarken kendisine koyduğu üç hedefin ikisine ulaştığını, son hedefine de ulaşmak istediğini ifade etti.

KENDİNİZİ TANITIR MISINIZ?
YASEMİN YILDIRIM: Merhaba Ben Yasemin Yıldırım 25 yaşındayım. 12 yıldır voleybol oynuyorum. Mevkiim orta oyuncu.

VOLEYBOLA NASIL BAŞLADINIZ
YASEMİN YILDIRIM: Voleybola Beden Eğitimi öğretmenimin teşviği ile başladım.

OYNADIĞINIZ KULÜPLER
YASEMİN YILDIRIM: Sakarya Hendek Spor Kulübü, Koç Spor Kulübü, Nilüfer Belediyespor Kulübü, Bursaspor kulübü, Manisa BBSK, Çanakkale Belediyesi Spor Kulübü ve son olarak Kale 1957 Spor Kulübü.

KALE 1957 SPOR KULÜBÜ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ
YASEMİN YILDIRIM: Kale 1957 spor kulübü yeni kurulmuş bir kulüp olmasına rağmen kurulduğu günden bu güne başarı ile ilerlemiş, sporcularını ön planda tutmuş, hedeflerine güçlü adımlarla ilerleyen bir kulüptür benim için.

KULÜP YÖNETİMİN SİZLERE YAKLAŞIMI NASILDI
YASEMİN YILDIRIM: Yöneticilerimiz bizim her türlü sıkıntımızı dinlemiş ve yardımcı olmaya çalışmış mütevazi ve çalışkan insanlardır.

NORMAL SEZONU DEĞERLENDİRİRMİSİNİZ

YASEMİN YILDIRIM: Sezon başında hedefimiz sultanlar ligi olarak başladı ve sezon boyunca bu yolda eksiklerimizi gidererek ilerledik. Her maçımız bizim için şampiyonluk yolunda bir basamak oldu. Normal sezonu play-offlar dahil sadece 1 mağlubiyet ile sürdürdük bence bu bir takım için üst düzey bir başarıdır gurur duyuyorum.

NORMAL SEZONDA EN ZORLANDIĞINIZ KARŞILAŞMA
YASEMİN YILDIRIM: Bence en zor karşılaşmamız ilk maçımız olan Büyükçekmece maçıydı. 2-0 geriden gelip maçı kazandık ve bence bu bizim ilk ateşleyicimizdi. Sonraki haftalarda Çanakkale Belediyesini evlerinde zorlu mücadele ile yenmiştik bence buda bir dönüm noktasıydı.

PLAY-OFF YARI FİNAL GRUBU HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ
YASEMİN YILDIRIM: Play-offlara gelen bütün takımlar kalitesi yüksek ve güçlü takımlardı. İlk gün rakibimiz Bolu’yu yenerek başladık. Sonrasında Mardin ve Kuzeyboruyu yendik. Kuzeyboru maçı kariyerim boyunca unatamayacağım bir maç oldu. 2.0 geriden gelip 2-2 yaptığımız setleri tiebreak setinde çok kritik bir anında rakip takım kazandığını zannederek sahaya sevinçle koştuğu anda challange hakkımızı kullanarak kendi lehimize çevirmeyibildik. Ve grubumuzu bu zorlu mücadele ile lider bitirdik. Bu hafızamdan silinmeyecek bir sahne olacak

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!