66. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinden voleybola üç...
Reklam

66. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinden voleybola üç ödül

Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 5. kez düzenlenen “Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı.

04 Kasım 2020 - 19:15 - Güncelleme: 04 Kasım 2020 - 20:56

1954 yılından bu yana okuyucularının oylarıyla belirlenen “Sporun En İyileri” bu yıl sporcuların 2019 yılında gösterdikleri performanslara göre değerlendirilirken, spor dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren gecede hijyen kurallarına uyulmasının yanında sosyal mesafe önlemleri alınıyor, girişte ateş ölçümleri yapılırken ve hazırlanan özel hijyen kitleri tüm misafirlere dağıtıldı.

Ödül öncesi bir konuşma yapan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören şunları söyledi;

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, İzmir'de yaşanan deprem felaketinden dolayı hayatını kaybedenlere ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek, "Daha önce yapmayı planladığımız ödül törenimizi bu gece tüm pandemi kurallarını uygulayarak gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle salonda alıştığımız coşkulu kalabalığımız yok. Ama biliyoruz ki televizyon başında milyonlar var.  Değerli konuklar sporun her alanında sponsor desteği sağlamak bize babamız Erdoğan Demirören'den kalan en önemli mirastır. Buradan yola çıkarak, bu yıl Misli.com markamız ile geleneğimizi sürdürdük.  Voleybol Federasyonu'na verdiğimiz katkı ile Sultanlar Ligi'ne isim sponsoru olduk. Elbette futbolu da unutmadık. Türkiye Futbol Federasyonu'na verdiğimiz destek ile 2'nci ve 3'üncü Lig'e isim sponsoru olduk. Ayrıca Beşiktaş, Göztepe, Trabzonspor ve Rizespor gibi çok köklü kulüplerimize destek sağladık. Misli.com bu katkıları başka branşlar ve kulüplerimize de yapmaya devam edecektir. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu yarışmasında bu yıl yaklaşık 5 milyon oy kullanıldı. Bu bir rekor. 66 yıldır kesintisiz yapılması da başka bir rekor. Başta yol arkadaşımız Gillette olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm yarışmacıları kutluyorum. Ödül alanları da yürekten alkışlıyorum" dedi.

Erdoğan Demirören Büyük Ödülü: Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ

Voleybolda milli takımlar ve kulüpler derecesinde Türkiye’nin başarılarında büyük pay sahibi, Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Erdoğan Demirören Büyük Ödülü’nün sahibi oldu. Üstündağ ödülünü, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören'in elinden aldı.

İslam Çupi Milliyet Spor Ekstra Özel Ödülü: U19 Genç Kız Voleybol Milli Takımı

Avrupa Şampiyonu U19 Genç Kız Voleybol Milli Takımımız, İslam Çupi Milliyet Spor Extra Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda şampiyon olan kızlarımız, ödüllerini Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı’dan aldı.

Vestel Özel Ödülü: Eda Erdem

A Milli Voleybol Takım Kaptanımız Eda Erdem, 66. Gillette-Milliyet Vestel Özel Ödülü'nün sahibi oldu. Erdem, ödülünü Vestel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Duygu Badem Uylukçuoğlu'nun elinden aldı.

Öğrencilere tablet bağışı

P&G ve Milliyet’in ev sahipliğinde spor dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren ve “Sporun Oscar”ı olarak konumlandırılan ödül töreni aynı zamanda #GilletteGibi bir harekete de imzasını atıyor.

Geçen yıl düzenlenen “Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde en iyiyi seçmek için verilen her oy, çocukların spor malzemesi ihtiyacını karşılamak için bir desteğe dönüştürülmüştü. Bu yıl düzenlenen “Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri”nde yine oy verenlerin desteği ile öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda TMOK ve MEB iş birliği sonucunda tablet bağışı yapılacak.

Kaynak: milliyet.com.tr

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki Rakipleri Belli Oldu
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki...
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı Açıklandı
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı...