Akkuş Belediyespor’da Tek Hedef Galibiyet
Reklam

Akkuş Belediyespor’da Tek Hedef Galibiyet

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor, 28 Şubat Pazar günü evinde Bitlis temsilcisi TÜRŞAD’ı ağırlayacak.

26 Şubat 2021 - 14:25

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden ve ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçı kazanan Akkuş Belediyespor, 28 Şubat Pazar günü konuk edeceğiz TÜRŞAD’ı da yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi planlıyor. Akkuş Belediyespor’lu oyuncular maçın oynanacağı Akkuş kapalı spor salonunda antrenör Mehmet Aydın gözetiminde çift antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor.

Oyuncularının performansından memnun olduğunu belirten Akkuş Belediyespor antrenörü Mehmet Aydın, “Akkuş Belediyespor olarak her maça iyi bir şekilde hazırlanarak çıkıyoruz. Takımızın kondisyon durumu şuan çok iyi durumda. Ligin ikinci yarısında oynadığımız tüm maçları kazandık, bu moralle bu hafta evimizde TÜRŞAD’ı konuk edeceğiz. Play-off'a katılma hakkı elde edebilmek için bizim için son derece önemli maçlardan bir tanesi. İyi bir şekilde çalışarak ve konsantre olarak bu maçı da kazanacağımıza ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğimize inanıyorum” dedi.

Akkuş Belediyespor, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B gurubu maçında 28 Şubat Pazar günü evinde TÜRŞAD’ı ağırlayacak; maç TV 52 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...