Altekma 2021’e umutla giriyor
Reklam

Altekma 2021'e umutla giriyor

Haliliye Belediyespor’u 3-0 yenerek Efeler Ligi’ndeki ilk sezonunda galibiyet sayısını 9’a çıkartıp hanesine 27 puan yazdıran Altekma, 2021’e moralli ve umutlu giriyor.

28 Aralık 2020 - 19:26

AXA Sigorta Efeler Ligi’ne Haliliye Belediyespor’u Şanlıurfa’da 3-1 yenerek başlayan Altekma, 2020’nin son galibiyetini yine aynı rakibi İzmir’de 3-0 mağlup ederek aldı ve yeni yıl öncesi umutlarını yeşertti.

İzmir ekibi, ilk 20 maçtan 9 galibiyet alıp topladığı 27 puanla ilk 8 takımın Play-Off oynayacağı ligde 9. basamakta yer aldı.

Efeler Ligi’ndeki ilk sezonlarını ligi tanıma ve tutunma olarak belirlediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Melih Sebastien Durmuş, “Performansımız ve aldığımız sonuçlarla hem dikkat çektiğimizi hem de lige renk kattığımızı düşünüyorum. Sıralamada altımızda yer alan 6 takımın 5’i ile İzmir’de karşılaşacağız ve bu avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılını sportif anlamda iyi geçirdik, 2021’e umutla bakıyoruz. Umarım yeni yıl Altekma Ailesine güzellikler ve yeni başarılar getirir. Kulübümüzün tüm çalışanlarını ve tüm voleybol ailesinin yeni yılını kutluyor, sağlıklı güzel günler diliyorum” dedi.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist