Altekma Kaptan Mehmet’le yeniden anlaştı
Reklam

Altekma Kaptan Mehmet’le yeniden anlaştı

AXA Sigorta Efeler Ligi’ndeki ilk yılında sezonu 7. sırada bitirerek tüm dikkatleri üzerine çeken Altekma, yeni sezon transfer çalışmalarına erken başladı.

09 Nisan 2021 - 14:59

Lacivert-beyazlı ekip iç transferde takım kaptanı Mehmet Özbek’le yeniden anlaşarak ilk adımı attı. Sona eren sezonda gerek saha içi performansı gerekse saha dışındaki takım arkadaşlarına yaptığı ağabeylikle övgü alan Mehmet Özbek 2021-2022 sezonunda da Altekma formasını terletecek.

1984 doğumlu 1.88 boyundaki tecrübeli libero, Maliye Milli Piyango, Polis Akademisi, TED Kolejliler, Galatasaray, Fenerbahçe, Jeopark Kula, Arhavi Voleybol takımlarında görev yaptı. Altekma Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Burak Köse, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında takım kaptanı Mehmet Özbek ile yeniden anlaşarak ilk adımı attıklarını söyledi. Köse, “Mehmet takımımız için önemli bir oyuncu. İç transferdeki ilk anlaşmayı onunla yaparak başladık. Görüşmelerimiz sürüyor. Takımın temel taşlarını yerinde tutarak yeni transferlerle daha güçlü bir Altekma için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist