CEV Şampiyonlar Ligi’nde rakipler belli oldu
Reklam

CEV Şampiyonlar Ligi'nde rakipler belli oldu

2022 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye'yi temsil edecek ekiplerinden kadınlarda; Fenerbahçe Opet, VakıfBank ve Türk Hava Yolları, erkeklerde; Fenerbahçe HDI Sigorta ve Ziraat Bankkart’ın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu.

24 Eylül 2021 - 21:38

Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da gerçekleşen kura çekiminde, kadınlar kategorisinde VakıfBank, B Grubu’nda Fransa’dan ASPTT Mulhouse, Finlandiya’dan LP Salo ve İtalya’dan Vero Volley Monza ile eşleşti.

D Grubu’nda Fenerbahçe Opet, Fransa’dan Beziers Volley, Bulgaristan’dan Maritza Plovdiv ve Rusya’dan Dinamo-Ak Bars Kazan ile eşleşirken, Türk Hava Yolları ise C Grubu’nda İtalya’dan Igor Gorgonzola Novara, Rusya’dan Dinamo Moskova ve Çekya’dan VK Dubla Liberec takımları ile eşleşti.

Erkekler kategorisinde Fenerbahçe HDI Sigorta, E Grubu’nda İtalya’dan Sir Sicoma Monini Perugia ile Trentino Itas ve Fransa’dan AS Cannes Dragons ile mücadele edecek.

B Grubu’nda yer alan Ziraat Bankkart ise Rusya’dan Dinamo Moskova, Belçika’dan VC Greenyard Maaseik ve Polonya’dan Projekt Warszawa ile karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...