İki kupaya da talibiz
Reklam

İki kupaya da talibiz

14 Mart 2024 - 14:48

Halkbank’ın Fransız yıldızı Earvin Ngapeth Ankara’da kendini çok iyi hissettiğini söyledi. Bir başka kültürü tanımak ve içinde yaşamının harika olduğunu dile getiren Engapeth, gösterilen sevgiden çok mutlu olduğunu belirterek. “Özellikle sosyal medyada taraftarlardan büyük ilgi görüyor, sevgi hissediyorum” dedi

Ankara’da sorunsuz bir şekilde voleybol oynadığını ifade eden Olimpiyat MVP’si, “Kulübümüz çok profesyonel. Bu da işimizi kolaylaştıran bir etken” ifadelerini kullandı.

İyi bir grubuz
“Takım olarak iyi bir kimyaya ve kaliteli oyunculara sahibiz” diyen Ngapeth, “Takımımız uyumlu. Birlikte geçirdiğimiz her anın tadını çıkarıyoruz. Başarı için kimyanın uyuşması bence bir takımdaki en önemli unsur ve biz bu anlamda çok şanslıyız” dedi.
 
Önlerinde kazanabilecekleri iki kupa olduğunu hatırlatan Fransız yıldız, “İkisine de talibiz. Zaten kısa bir süre kaldı. Neler yapabileceğimizi göstereceğiz” diye konuştu.
 
Olimpiyat deneyimi hakkında da konuşan Ngapeth şunları söyledi:
“Olimpiyat Oyunları, sporculuk hayatımın en büyük hedefiydi, bir kez bu duyguyu tattım ve mutlu sonla bitti. Şimdi bu unvanı, Paris Olimpiyat Oyunlarında, yani evimizde korumak zorundayız, bunu gerçekten çok istiyoruz.”
 
Gelecek parlak
Türk erkek voleybolundaki seviyenin biraz daha yükseleceğine inandığını dile getiren Fransız smaçör, “Çünkü iyi bir geleceğe sahip yetenekli çok sayıda genç oyuncu görüyorum. Bence onlar toplam kalitenin yükselmesine katkı yapacaklar” dedi.
 
Gençlerle ilgili
Çevresindeki genç oyuncularla da ilgilenen Earvin Ngapeth, onlarla konuşmayı sevdiğini, yaşadığı deneyimleri gençlere aktarmak istediğini ifade etti.
 
Son albüm Ankara’da
Müzikle ilgilenen, albümleri bulunan deneyimli oyuncu, yeni albümünün stüdyo çalışmalarını Ankara’da tamamladı.

Ankara’da yaşamaktan da hoşnut olan Ngapeth, “Kebabı Fransa’da da biliyor ve seviyordum çünkü orada çok sayıda Türk restoranımız var. Bu arada, gittiğimiz her şehirde gerçekten leziz yemekler yiyor ve çok beğeniyorum” diyerek sözlerini tamamladı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak Katıldı
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak...
Halkbank'tan 3 isme teşekkür
Halkbank'tan 3 isme teşekkür