Kuzey Kıbrıslı oyuncular son yolculuğuna uğurlandı
Reklam

Kuzey Kıbrıslı oyuncular son yolculuğuna uğurlandı

Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde Adıyaman’daki otel enkazında hayatını kaybeden Kuzey Kıbrıslı Voleybol Takımı oyuncuları son yolculuğuna uğurlandı.

11 Şubat 2023 - 18:06

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonucunda Adıyaman’da yıkılan İsias Oteli enkazında yer alan KKTC Gazimağusa Maarif Koleji kız ve erkek voleybolcularından acı haber geldi. İsias Oteli enkazında Mert Niyazi Topukçuoğlu, Fahri Arkar ile Doruk Akın ve Alp Akın katdeşlerin vefat ettiği ve bugün Gazimağusa’da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandığı belirtildi.

Kıbrıs Objektif sitesinde yer alan habere göre; Mert Niyazi Topukçuoğlu, Fahri Arkar, Doruk Akın ve Alp Akın, öğle namazına müteakip Lala Mustafa Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Gazimağusa Kabristanlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, başta aileleri ve sevenleri olmak üzere Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel, TC Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, GKK Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu, Ana Muhalefet CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, bazı bakanlar, milletvekilleri, askeri erkan ve çok sayıda kişi katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!