Serhat Coşkun yeniden Halkbank’ta
Reklam

Serhat Coşkun yeniden Halkbank’ta

Voleybol Efeler Ligi’nde 2022-2023 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Halkbank, eski oyuncusu Serhat Coşkun’u yeniden renklerine bağladı.

12 Ağustos 2022 - 12:12

2009-2013 yılları arasında da Halkbank forması giyen milli pasör çaprazı 1 metre 99 santimetre boyunda, smaç yüksekliği 3 metre 60 santimetre, blok yüksekliği de 3 metre 45 santimetre.

18.07.1987 Tokat doğumlu tecrübeli oyuncunun kulüp kariyerinde Bursa Emniyet, Antalya DS, Arçelik, Tokat Belediye Plevne, Halkbank, Ziraat Bankası, Maliye Milli Piyango, Tianjin (Çin), İstanbul BBSK, Afyon Belediye YÜNTAŞ, Allpower Akü Cizre takımları Belediyespor var.

Yeniden evimdeyim

Yeniden Halkbank formasına giyecek olmanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden milli yıldız şu görüşleri dile getirdi:

“Daha önce de dört yıl boyunca formasını terlettiğim Halkbank’a geri dönmek benim için yuvaya dönmek gibi anlamına geliyor ve ben çok mutluyum. Burada bulunmaktan gerçekten çok mutluyum. Önümüzdeki sezon Avrupa ve Türkiye’de kupaları kaldırabileceğimiz bir sezon olması için gerekli motivasyon ve çaba içerisindeyiz. Umarım hedeflerimizi gerçekleştirip herkesin mutlu olabileceği bir sezon olur.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist