Turgay Büyükkarcı: Karşıyaka 2 yılda düze çıktı
Reklam

Turgay Büyükkarcı: Karşıyaka 2 yılda düze çıktı

Futbolda 3'üncü Lig'de Play-Off hattında bulunan, basketbolda Süper Lig ve FIBA Europe Cup'ta zirve yarışı verip, voleybolda Kadınlar 1'inci Ligi'nde yine Play-Off barajında yer alan Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, yönetim olarak 2 yılda kulübü düze çıkardıklarını söyledi.

12 Şubat 2020 - 16:42

Futbolda 3'üncü Lig'de Play-Off hattında bulunan, basketbolda Süper Lig ve FIBA Europe Cup'ta zirve yarışı verip, voleybolda Kadınlar 1'inci Ligi'nde yine Play-Off barajında yer alan Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, yönetim olarak 2 yılda kulübü düze çıkardıklarını söyledi. Yönetim krizleri, maddi sıkıntılar ve puan silme cezalarıyla sarsılan kulüpte Ocak 2018'de göreve geldiklerini hatırlatan Büyükkarcı, "Biz işimizi doğru ve dürüstçe yaptığımız sürece, camia büyüklerimiz yanımızda durdukça ve arkamızda büyük Karşıyaka taraftarı olduğu müddetçe Karşıyaka Spor Kulübü'nün sırtı asla yere gelmeyecektir" dedi.

Büyükkarcı, "Göreve geldiğimiz günden bugüne iki seneyi tamamlamış bulunuyoruz. İki sene önce bize bu görev emanet edildiğinde ilk sözlerim, 'Çözüm için buradayız. Karşıyakalılar artık başı dik dolaşacak' olmuştu. Bu cümlenin altında kalmamak için ben ve arkadaşlarım var gücümüzle çalışıyoruz. Futbolda tek dosya hariç, FIFA borçlarını temizledik. Ligde iddialıyız. Basketbolda Avrupa'da şampiyonluk yolunda ilerliyoruz. Voleybolda yarışın içindeyiz" diye konuştu. Yıllardır çözüme kavuşmayan yeni stat konusunun takipçisi olduklarını belirten Başkan Büyükkarcı, "Çiğli'de kazandırmaya çalıştığımız altyapı tesisinde mutlu sona ulaşırsak, Karşıyaka'nın geleceği garanti altına alınmış olacak" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...