TVF Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası Duyurusu
Reklam

TVF Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası Duyurusu

TVF Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası, 18-21 Ağustos’ta Balıkesir’in Akçay plajında düzenlenecektir.

24 Temmuz 2022 - 21:49

Pro Açık, U18 ve U21 yaş kategorilerinde düzenlenecek şampiyonaların kayıtları başlamıştır. Kayıtlar https://plaj.voleybolpark.com ’dan alınacaktır.

Katılımcıların kulüp adı ile kayıt yaptırması gerekmektedir. Şampiyonada derece alan takımlara (sporculara) aşağıdaki toplam ödüller Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılacaktır.

Pro Açık: 25.000 TL (12,500 TL kategori başı)

U18 (18 Yaş Altı) : 5.000 TL (2,500 TL kategori başı)

U21 (21 Yaş Altı) : 5.000 TL (2,500 TL kategori başı)

ÖNEMLİ NOT: 18 Yaş altı şampiyonaya katılabilmek için takım üyelerinin 1 Ocak 2005 veya sonrasında doğmuş olması gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: 21 Yaş altı şampiyonaya katılabilmek için takım üyelerinin 1 Ocak 2002 veya sonrasında doğmuş olması gerekmektedir.

Müsabakalarda antrenör sahada bulunabilir. (FIVB kuralları çerçevesinde) Antrenör olarak sahada yer alacak kişilerin minimum 1. Kademe voleybol antrenörü olması gerekmektedir. (Antrenörlük lisansı fotokopisi ile)

Şampiyona Formatı: Grup Maçları + Tek Eleme Play-off şeklinde oynatılacaktır. Takım sayısına göre turnuva formatında değişiklik söz konusu olabilir.

Katılım Kontenjanı: Kategori başına 8 takım alınacaktır. Pro Beach Tour sıralama puanlarına göre takımların şampiyonaya katılıp katılamayacağı son katılım günü ilan edilecektir. Puanları eşit olan takımların olması halinde ön eleme maçları oynatılacaktır.

Son Kayıt Tarihi: 8 Ağustos 2022 – Saat 18:00

Şampiyonalara katılım için kayıt ücreti alınmayacaktır.

Her takım kendi formasını kendisi TVF kurallarına göre ayarlayacaktır. Her takımın en az iki çift farklı renkte üst forması olmalıdır.

Her takım kendi konaklamasını ve yemek ihtiyaçlarını kendi karşılayacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist