Alexander Berger Halkbank’ta
Reklam

Alexander Berger Halkbank’ta

Halkbank Voleybol Takımı, Avusturyalı smaçör Alexander Berger’i kadrosuna dahil etti.

26 Temmuz 2020 - 15:04

Geçtiğimiz sezon İtalya’nın GasSalesPiacenza takımında oynayan ve başarılı bir sezon geçiren Berger, smaçör mevkiinde görev yapıyor. Berger, 12 numaralı forma ile mücadele edecek.

Halkbank’la bir çok kez karşı karşıya geldiğini ifade eden başarılı oyuncu, kendisini Halkbank’a transfer eden herkese teşekkür ederek şunları söyledi:

“Büyük voleybol geleneğine sahip Halkbank’ta oynama fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Bu kulüpte çok sayıda iyi oyuncu oynadı, biliyorum. Benim de Halkbank ailesine katılmamam için hiçbir sebep yoktu ve Ankara’ya geldim. Geldiğim günden bu yana çok mutlu oldum; her şey mükemmel organize edilmiş, her şey çok profesyonel. Takım arkadaşlarım harika. Bu harika yapıda geçireceğim sezonun başlamasını dört gözle bekliyorum.”

Doğum Yeri: Vöcklabruck-Avusturya                                                                                       
Doğum Tarihi: 27/09/1988
Boy: 194cm
Kilo: 90kg
Mevkii: Smaçör
Smaç yüksekliği: 365cm
Blok yüksekliği: 340cm
Oynadığı Takımlar: HypoTirolInnsbruck (Avustrya), Nantes (Fransa), TonazzoPadova (İtalya), SirSafetyPerugia (İtalya), GasSalesPiacenza (İtalya)
Başarılar: Best receiverEuropeanLeague, 5 kez Avusturya Şampiyonluğu, 1 kez Avusturya Kupası 1 kez İtalya Şampiyonluğu, 2 kez İtalya Kupası Şampiyonluğu, 1 kez İtalya Süper Kupası Şampiyonluğ, Şampiyonlar Ligi İkinciliği

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
Dünya 1 Numarası Filenin Sultanları’nın 2024 VNL Geniş Kadrosu Belli Oldu
Dünya 1 Numarası Filenin Sultanları’nın 2024 VNL Geniş Kadrosu...