Ankara derbisinin kazananı Halkbank oldu
Reklam

Ankara derbisinin kazananı Halkbank oldu

AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 16.haftasında oynanan Ankara derbisinde kazanan taraf, 3-1’lik skorla Halkbank oldu.

04 Şubat 2020 - 17:55

Karşılaşmanın ilk setine hızı bir giriş yapan Halkbank blok, defans ve atakta Spor Toto’ya büyük üstünlük kurdu. Serviste de rakibinden daha yüzdeli oynayan Mavi-Beyazlılar, seti 25-21’le hanesine yazdırdı: 1-0.

İlk setteki oyununu yükselterek devam ettiren Halkbank, rakibini oyundan düşürdü. Özellikle bloklarla (4 blok) rakip atakları durduran Mavililer, serviste de 3 ace aldı. 25-13’lük set skoruyla 2-0 öne geçti.

Karşılaşmanın üçüncü seti daha dengeli oynandı. Halkbank defansta ilk iki sete oranla daha dikkatsiz oynadı. Setin son bölümünde Halkbank çok basit hata yaptı. Atakta top öldüremedi. Uzayan seti Spor Toto 24-26 aldı ve skoru 2-1’e getirdi.

Dördüncü sette iki takım da çok servis kaçırdı, top öldürmede zorlandı. Setin son bölümünde daha inançlı oynayan Mavi-Beyazlılar, bloklarla rakibini durdurdu ve seti 26-24, karşılaşmayı da 3-1 kazandı.

Halkbank ANKARA: 3 - Spor Toto: 1
Salon: TVF Başkent
Hakemler: Zeki Bocutcu, Erkan Sarı
Halkbank ANKARA:Efe Bayram, Hakkı Çapkınoğlu, Metin Toy, Dmitrii Bahov, Faik Samet Güneş, GeorgiSeganov (Hasan Yeşilbudak, Volkan Döne, İbrahim Emet, Gökhan Gökgöz, ToncekStern)
Spor Toto:Do NascimeFerreira, Kemal Kayhan, Arslan Ekşi, Nicolas Bruno, Sercan Yüksel Bıdak, Alexander Lincoln (Deniz İvgin, Murat Tokgöz,ThaiagoGelinski. Ali Deniz Yılmaz, Kadir Cin)
Setler: 25-21, 25-13, 24-26, 26-24
Süre:2 saat (25, 22, 36, 37)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda