Avrupa Şampiyonası’nın Finali’nde İki Türk Görev Yapacak
Reklam

Avrupa Şampiyonası’nın Finali’nde İki Türk Görev Yapacak

2019 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Sırbistan ile Slovenya arasında oynanacak final mücadelesinde Uluslararası Hakemlerimizden Erdal Akıncı başhakem olarak görev yapacak.

29 Eylül 2019 - 21:36

Dev finalin gözlemciliğini ise; CEV Hakem Komisyonu Üyesi ve aynı zamanda TVF Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Başkanı Aziz Yener yapacak.

29 Eylül Pazar günü Sırbistan – Slovenya Finali ile sona erecek 2019 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın final maçını yönetecek Erdal Akıncı’nın yardımcılığını ise Fransa’dan Olivier Guillet üstlenecek.

Uluslararası Voleybol Hakemimiz Erdal Akıncı, 2019 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın ilk gününden itibaren görev yapmaya başlamıştı. Akıncı, final müsabakasına kadar Belçika’nın Brüksel ve Antwerp şehirlerinde oynanan B Grubu maçlarında iki kez başhakem, iki kez de yardımcı hakem olarak görev yaptıktan sonra Fransa’nın Nantes ve Paris şehirlerinde oynanan çeyrek final müsabakasında da başhakem olarak görev yapmıştı.

CEV Hakem Komisyonu Üyesi ve aynı zamanda TVF Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Başkanı Aziz Yener ise; 2019 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın ilk gününden itibaren Fransa’da bulunuyor.  Yener, önce Montpellier ardından Nantes ve son olarak da Paris’te oynanan tüm maçların hakem atamalarını gerçekleştirdi.

Sırbistan – Slovenya arasında oynanacak final karşılaşması, 29 Eylül Pazar günü TSİ 18.30’dan itibaren TRT Spor 2’den naklen yayınlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki Rakipleri Belli Oldu
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki...
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı Açıklandı
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı...