Cemal Bora Şensoy "Hedeflerimiz doğrultusunda...
Reklam

Cemal Bora Şensoy "Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz"

Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Başantrenörü Cemal Bora Şensoy, Spor Toto karşısında galibiyete ulaştıkları için mutlu olduklarını söylerken, “Bizim için önemli bir maçtı. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

07 Kasım 2022 - 13:08

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün sezonunun 7. haftasında sahasında Spor Toto’yu 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkaran Bursa Büyükşehir Belediyespor’da Başantrenör Cemal Bora Şensoy, önemli bir maçtan daha galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Takımın hedefleri doğrultusunda ilerlediğini belirten Şensoy, “Bu hafta evimizde Spor Toto’yu ağırladık. Sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Bizim için önemli bir maçtı. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Şimdi önümüzde Galatasaray HDI Sigorta maçı var. Galatasaray HDI Sigorta maçını da çok önemsiyoruz. Ligdeki konumumuz açısından önemli bir maç. Galatasaray gibi önemli bir rakip karşısında kazanıp, evimize 3 puanla dönmek istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist