Fenerbahçe HDI Sigorta’ya yeni sponsor
Reklam

Fenerbahçe HDI Sigorta'ya yeni sponsor

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı ile Asya’nın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden biri olan QNET arasında imzalanan sponsorluk anlaşması, yapılan medya günü ile tanıtıldı.

11 Şubat 2020 - 17:27

QNET, bu anlaşma kapsamında Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımına forma kol sponsoru oldu. 

QNET’in ev sahipliğinde Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesislerinde gerçekleştirilen organizasyona Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Simla Türker Bayazıt, Fethi Pekin, Turhan Şahin, QNET Genel Müdürü Cem Geyik, Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı ile QNET ve Kulüp yetkilileri katıldı. 

Organizasyonda voleybolcular, QNET yetkilileri ve basın mensupları gösteri maçı yaptı. Karşılaşmanın ardından imzalı top, takım kaptanı Ulaş Kıyak tarafından QNET Genel Müdürü Cem Geyik’e takdim edildi.

Günün anısına çekilen fotoğrafların ardından kameralar karşısına geçen Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Simla Türker Bayazıt, Fethi Pekin, Turhan Şahin ve QNET Genel Müdürü Cem Geyik açıklamalarda bulundu.

Voleyboldan Sorumlu Yönetici Simla Türker Bayazıt: Bu iş birliğinin artarak devam etmesini umuyoruz

Organizasyonun güzelliğine dikkat çeken Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, “Bugün bu güzel etkinlikle yine voleybol dolu bir günle güne başladık. Az önce bence çok güzel bir etkinlik gerçekleşti. Gösteri maçını seyrederken çok keyif aldım. Değerli sponsorumuz QNET Genel Müdürü Cem Geyik de bu etkinlikte basın mensuplarıyla beraber oyuncularımızla bir voleybol karşılaşması oldu. Şahsen çok keyif aldım. Cem Bey umarım sizde çok keyif almışsınızdır. Bu tür aktiviteleri ileride de yapalım diye kendi aramızda yönetim kurulu arkadaşlarımızla konuştuk. Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız sezon başından itibaren sponsorlarımızla daha da kuvvetlenerek, emin adımlarla zirveye doğru yer alıyor. Takımımıza isim sponsoru olan HDI Sigorta ve forma sırt sponsorumuz Fluo’dan sonra ailemize QNET firması da katıldı. Bu beraberlikten dolayı çok mutluyuz. QNET 21 yıllık geçmişiyle Asya’nın önde gelen doğrudan satış firmalarından biri. Çok kıymetli ve köklü bir firma. Bu anlaşmayı yaptığımız için çok mutluyuz. İleride bu iş birliğinin artarak devam etmesini umuyoruz. Birlikte ve beraber aynı yolda masanın diğer tarafına nasıl daha fazla katkıda bulunabiliriz, bunları hep beraber konuşacağız. Tekrar teşekkür ediyorum. Bu vesileyle QNET Ailesi’ne ailemize hoş geldiniz diyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah birlikteliğimiz daha uzun senelere yayılır.” dedi.

QNET Genel Müdürü​ Cem Geyik: Alanlarında lider markaları bir araya getiren bu iş birliğinin ortaya çıkaracağı güçle önemli başarılara imza atmayı diliyoruz

QNET Genel Müdürü Cem Geyik de, “Ülke olarak acı kayıplar ve olaylar yaşadığımız bir dönemden geçiyoruz. Milletimize baş sağlığı diliyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyorum. Türkiye’nin en büyük Spor Kulüpleri’nden biri olan Fenerbahçe’nin, Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımının forma kol sponsoru olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Dünyanın önde gelen doğrudan satış firmalarından biri olan QNET’in QNET olarak hem ürünlerimiz hem de projelerimiz ile girişimcileri güçlendirmek ve insanların yaşam kalitelerini arttırmaya yardımcı olmak en öncelikli hedefimiz. Tüm Dünya’da 150’den fazla ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30’dan fazla ülkede merkezlerimiz bulunmakta ve Türkiye’de 2010 yılından beri aktif olarak faal durumdayız. QNET’in gösterdiği hızlı büyüme performansı ile kurduğumuz iş modeli ve insana nasıl yaklaştığımız ile doğrudan ilişkili olarak QNET’in kurucularının Gandi’den aldığı ilhamla yani ‘Dünyaya değer katmak için kendini geliştir’ felsefesini temel alıyor, sporda olduğu gibi birlikte başarma duygusu ile hareket ediyoruz. Yıllardır dünyanın birçok yerinde farklı spor kulüpleriyle iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Simla hanımın dediği gibi 2014 yılından beri Manchester City’nin doğrudan satış sponsoruyuz. Aynı zamanda 2018 yılında Manchester City kadın futbol takımının da sponsorluğunu üstlendik. Bu şekilde devam ediyoruz. Yine aynı şekilde Afrika Futbol Konfederasyonu yani tüm Afrika ülkelerinin içinde bulunduğu konfederasyonun ana sponsoruyuz ve Afrika ülkeleri arasında oynanan Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere bütün sponsorluklarda ana sponsor olarak yer alıyoruz. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Alanlarında lider markaları bir araya getiren bu iş birliğinin ortaya çıkaracağı güçle önemli başarılara imza atmayı diliyoruz. Umarım hep beraber uzun yıllar bir arada oluruz.” diye konuştu.

Yönetici Fethi Pekin: Sponsorlarımızı ortağımız olarak görüyoruz
İş birliğinin önemine dikkat çeken Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, “Simla hanımında belirttiği gibi biz sponsorlarımızı ortağımız olarak görüyoruz. Onlara Fenerbahçe’nin gücüyle elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya, bir ortak gözüyle bakıyoruz. Biz QNET’e başarılarının devamında takviye olacağımıza inanıyorum. Aynı şekilde QNET’in de Fenerbahçe HDI Sigorta erkek voleybol takımının başarılarına başarı katacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

Yönetici Turhan Şahin: QNET’e teşekkür ederiz
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin ise, “QNET’in kulübümüze yaptığı bu katkıdan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu katkı sadece Kulübümüze değil, aynı zamanda Türk voleyboluna. Bu katkıyla Türk gençliğinin voleybola ilgisi çok daha artacak. Onların hem beden sağlığı hem ruh sağlığı bakımından çok büyük katkılarda bulunacak. Voleybol takımlarımız dünya takımları arasına girebilecek bir seviyeye geldi. Önümüzdeki günlerde bu katkıyla daha da kuvvetlenecek, belki dünya liderliğini alacak. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Açıklamaların ardından Yönetici Simla Türker Bayazıt, QNET Genel Müdürü Cem Geyik’e isminin yazılı olduğu imzalı forma hediye ederken, Cem Geyik ise yönetici Simla Türker Bayazıt’a çiçek takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist