Fenerbahçeli oyuncular Galatasaray galibiyetini değerlendirdi
Reklam

Fenerbahçeli oyuncular Galatasaray galibiyetini değerlendirdi

Misli.com Sultanlar Ligi 6. hafta maçında konuk ettiği Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-2 mağlup eden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımı kaptanı Eda Erdem Dündar ile oyuncuları Naz Aydemir Akyol ve Meliha İsmailoğlu, galibiyeti Fenerbahçe TV’ye değerlendirdi.

30 Ekim 2021 - 22:31

Eda Erdem Dündar, “Derbiye yakışır bir maç oldu. Galatasaray HDI Sigorta gerçekten iyi bir takım. Genç bir ekip, korkusuzca oynuyorlar. Bugün çok iyi servis attılar, bizi çok zorladılar. Belki bugün en iyi günümüzde değildik ama sahada pes etmeyen bir Fenerbahçe vardı. Geri düşsek de oyunu bırakmadık. Birbirimize inandık. Maç içerisinde sürekli konuştuk, yardım etmeye çalıştık. Zorlandığımız zamanlar oldu ama maçı hiçbir zaman bırakmadık. Derbiyi kazanmak çok önemliydi. İki ekibi de kutluyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz. Bugün belki inişli çıkışlı bir voleybol oynadık ama bence bu galibiyet bize sezonun ilerleyen gülerinde çok büyük katkı sağlayacak. Büyümemiz adına önemli bir maçtı. Galip olmamız çok önemliydi. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. İnanılmaz bir seyirci vardı. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Amacımız her maç büyüyerek gitmek. Zorluklar olacak ama uzun bir sezon. Bu sezon farklı, genciz, diriyiz, iyi şeyler yapmak istiyoruz.” dedi.
 
Naz Aydemir Akyol, “Derbiler her zaman çok zorlu ve özel maçlar oluyor. Geçen hafta beklemediğimiz kötü bir mağlubiyet aldık. Onun hırsıyla hem çok iyi çalıştık hem de böyle bir taraftarın önünde böyle bir galibiyet armağan etmemek olmazdı. İki takım da çok iyi mücadele etti. Güzel bir voleybol izlettik. Sonunda yüreğimizi bir ortaya koyduk. Biraz da tecrübe faktörü devreye girdi. Evet, puan kaybettik ama sonuçta biz kazandık. Önemli olan bu.” diye konuştu.
 
Meliha İsmailoğlu, “Bu taraftarın önünde oynamak gerçekten çok güzel. En iyi günümüzde değildik. Galatasaray iyi servis atıyor ve defans yapıyor. Sayı almakta zorlandık. Arkamızda bu taraftar olunca ayağa kalkabildik, özellikle beşinci sette toparlanmamızda onlar çok yardımcı oldu. Kötü başlayıp iyi bitirmemize çok sevindim.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final...