Galatasaray, Alexia Carutasu transferini açıkladı
Reklam

Galatasaray, Alexia Carutasu transferini açıkladı

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, VakıfBank’ın pasör çaprazı Alexia Carutasu’yu kiralık olarak kadrosuna kattı.

15 Mayıs 2021 - 00:57

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, VakıfBank’ın pasör çaprazı Alexia Carutasu’yu kiralık olarak kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, 17 yaşındaki Rumen oyuncunun 1 yıllığına kiralandığı duyuruldu.

Geçen sezon Sultanlar Ligi ekiplerinden Yeşilyurt’ta kiralık olarak forma giyen Carutasu, Yeşilyurt’un CEV Challenge Kupası’nı kazanmasında önemli bir rol oynamış ve final maçının en değerli oyuncusu (MVP) seçilmişti.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan transfer duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, Vakıfbank’ın Romanyalı pasör çaprazı Alexia Ioana Carutasu’yi 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz yıl Sultanlar Ligi ekiplerinden Yeşilyurt’ta kiralık olarak forma giyen Alexia Ioana Carutasu, Yeşilyurt’un CEV Challenge Kupası’nı kazanmasında önemli bir rol oynayarak MVP ödülünün de sahibi olmuştu.

Profesyonel voleybol kariyerine Romanya ekibi CSM Bucharest’te başlayan 2003 doğumlu genç oyuncu, Romanya milli takımı ile mücadele ettiği U17 Balkan Şampiyonası’nda da en iyi pasör çaprazı seçilmişti.

Alexia’ya hoş geldin der, sarı kırmızılı forma altında başarılı bir yıl dileriz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist