Galatasaray’da Ataman Güneyligil ve oyunculardan açıklamalar
Reklam

Galatasaray'da Ataman Güneyligil ve oyunculardan açıklamalar

Galatasaray Spor Kulübü’nün internet sitesinde, Ataman Güneyligil ve oyunculardan açıklamalar yer aldı.

24 Eylül 2020 - 22:36

Galatasaray Spor Kulübü’nün internet sitesinde yer alan haber şöyle:

Başantrenörümüz Ataman Güneyligil ve oyuncularımızdan açıklamalar

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız çalışmalarını Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda sürdürüyor.

Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 4. haftasında oynayacağı Vakıfbank maçının iptal edilmesinin ardından ligin 5. haftasında karşılaşacağı İlbank maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Antrenmanın ardından Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulunan başantrenörümüz Ataman Güneyligil, COVID-19 vakalarına rastlanan rakiplerimiz Sarıyer Belediyespor ve Vakıfbank’a geçmiş olsun temennilerini iletti.

Ataman Güneyligil’in açıklamaları şöyle:

“Sağlıklı kalabilen ligin sonunda iyi bir yerde olacak diye konuşmuştuk. Bu da böyle bir durum oldu. Üç günde bir maç oynanan bir periyotta 10 gün maçsız geçeceğiz. Hem Vakıfbank hem de Sarıyer’deki arkadaşlarıma. Sarıyer’deki oyuncu ve antrenör arkadaşlarımız iyileşti. Vakıfbank’taki tüm antrenör ve oyunculara acil şifalar diliyorum. Tüm dünyayı etkileyen sıkıntılı bir dönem. İnşallah en az hasarla atlatırlar. Bizim için de maçların arka arkaya gelme durumu oldu, şanssızlık oldu. Bu da burada daha fazla antrenman yapmamıza vesile oldu. İlbank ciddi 2 transfer yaptı. Zaten genç ve dinamik bir takımdı. Zor bir maç olacak bizim için.”

Kaptanımız Gizem Güreşen ve oyuncularımız Derya Çayırgan ile İlkin Aydın’ın açıklamaları şu şekilde:

Sözlerine Vakıfbank Spor Kulübü’ne geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Kaptan Gizem Güreşen, “Bu süreçte bunlar beklenilen şeyler, olacak da. Hazırlıklıyız ama ne kadar hazırlıklı olsanız da sağlık söz konusu olduğunda bazen yapacak hiçbir şey yok. Bizim de sürekli testlerimiz devam ediyor. 10 günde bir test oluyoruz. Çok şükür şu ana kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı. Bu bizim başımıza gelmeyecek değil. Biraz empati yapmak, biraz anlayışlı olmak lazım bu süreçte. Dikkat etmeye çalışıyoruz kendimize. Yarın bir testimiz var. Onun sonuçlarına göre zaten kararını verecekler. Bir aksilik çıkana kadar biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız maça hazırlanıyoruz. Her şey yolunda. İnşallah böyle devam eder.” şeklinde konuştu.

İlbank çalışmalarının iyi gittiğini belirten Derya Çayırgan, “İkidir maçımız iptal oluyor. Bu da bizi biraz rahatsız ediyor. Maç oynarken daha motivasyonlu oluyoruz. Sürekli antrenman yapıp maç oynamayınca motivasyon düşüyor. Çalışıyoruz, maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Sağlığımıza dikkat ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlbank karşılaşmasına iyi çalıştıklarını belirten İlkin Aydın ise “Biz de büyük bir şok yaşadık açıkçası Vakıfbank takımı için. Hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok zor bir durum. Biz de olabildiğince dikkat ederek çalışıyoruz. Antrenmanlara herkes kendi önlemlerini alarak geliyor. İyi çalışıyoruz. Maç kazanarak devam edeceğiz inşallah bundan sonra.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final...