Galatasaray filede salona indi
Reklam

Galatasaray filede salona indi

Galatasaray Voleybol Şubesi A Takım ve Altyapı takımlarıyla yeni sezon açılışını Galatasaray Taç Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

20 Ağustos 2019 - 00:52

Galatasaray Voleybol Şubesi A Takım ve Altyapı takımlarıyla yeni sezon açılışını Galatasaray Taç Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Yeni sezon açılışına Voleybol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Okan Böke de katıldı.

Yönetim Kurulu Üyesi Okan Böke, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey, Galatasaray HDI Sigorta Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı Yardımcı Antrenörü Umut Çakır, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı oyuncuları Melih Sıratça, Yasin Aydın, Muzaffer Yönet ve Oliver Venno, Galatasaray Televizyonu’ndan Merve Ergü’nün sorularını yanıtladı.

Açıklamalar şu şekilde:

OKAN BÖKE
“Böyle bir tabloyu görmek gerçekten gurur verici bir şey. Burada voleybol ordusu var, genç çocuklar ordusu var. Onların burada olması kötü huylar edinmeleri engelleyen bir şey her şeyden önce. Tabii ki başarılı olmak isteriz ama Galatasaray formasına, armasına layık birer sporcu olsunlar, bizleri gururlandırsınlar. Ağabeyleri, ablaları gibi olmaya çalışıp, onları hedeflesinler. Onun dışında başarı da gelirse ne ala. Voleybol Erkek Milli Takımı Galatasaraylı sporculardan oluşuyor. Bu da ayrı bir gurur vesilesi bizim için. Sakatlıkların bizden ve tüm spordan uzak durması, sakatlıksız ve belasız bir sezon diliyorum. Bu sene artık arzuladığımız kupaları almak istiyoruz. Bunları konuşmanın yeri burası değil. Daha çok başındayız işin. Süper Kupa ile başlayacağız. Erkek ve Kadın takımlarımızdan bu sene mutlaka Avrupa Kupaları’nda başarı bekliyoruz.”
 
NEDİM ÖZBEY
“Gerçekten güzel bir ortam. Burada tüm yaz çalışan sporcularımız vardı. Özellikle kız grubu çok kalabalıktı. Erkeklerimiz de onlara eşlik etti. Başarı da elde ettiler. Kızlarımızın iki tanesi Avrupa şampiyonu olan takımda oynadı. Çok mutlu ettiler bizi, çok büyük bir onur bizim için. Burada doğru işler yapıldığının ispatı bunlar. Erkeklerde de küçüklerde Türkiye şampiyonu oldular. İlk defa oynuyor onlar bu sene. Hayırlı, uğurlu olsun altyapımızın sezonu. Bugün A Takımlarımız da milli takım dışında kalan sporcularla açılış yapıyor. Sakatlıksız, başarılı bir sezon diliyorum. Her iki takımımız da Galatasaray’ı layık olduğu en iyi yere getirmek için uğraşacaktır. Sahada Galatasaray’ı temsil edecek yapıya sahip iki tane antrenör var burada o yüzden hiç merak etmesinler. Biz burada doğduk, burada büyüdük. Onun için gereken hizmeti göstermek zorundayız."
 
UMUT ÇAKIR
“Çok güzel bir sezon açılışı oldu herkesin burada olduğu. Biz de bugün antrenmanlara başladık eksik olsak da. Güzel ve iyi bir sezon olmasını diliyorum. Her iki takımımızla inşallah çok başarılı bir sezon geçiririz.”
 
MELİH SIRATÇA
“Yeni sezon hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Sakatlıksız iyi bir sezon geçiririz umarım. Olduğumuz yerdeyiz, işimizin başına döndük. Okan bey burada bizimle. Başarılarla dolu güzel bir sezon olmasını diliyorum.”
 
YASİN AYDIN
“Herkese hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz. Güzel de bir takım olduk. Milli takımda olan arkadaşlarımız var. Biz şimdiden başladık. İnşallah güzel geçecek.”
 
MUZAFFER YÖNET
“Yeni sezona başladık. Eksiklerimiz var ama yeni sezonun bizim için hayırlı olmasını diliyorum. Yeni gelen arkadaşlarımıza da böylesine büyük bir camiaya geldikleri için tekrardan hayırlısı olsun diyorum. İlk önce Süper Kupa karşılaşması var. Hazırlıklarımıza başladık, sezona da kupayla başlamak istiyoruz.”

OLIVER VENNO

“Yeni sezona başlıyoruz. Yavaş yavaş neler olduğunu göreceğiz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmalara başlıyoruz. Milli Takımlardaki arkadaşlarımız da geldiğinde kademe kademe ilerleyeceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Play-off 3/4.lük etabı tamamlandı
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Play-off 3/4.lük etabı tamamlandı