Global Connect Travel’dan 2 transfer!
Reklam

Global Connect Travel'dan 2 transfer!

Global Connect Travel Düzce Voleybol Erkek Voleybol Takımı 2020-2021 Sezonu için Onur Çapan ve Kerem Can Acar ile anlaştı.

18 Temmuz 2020 - 09:37

Erkekler 1. Liginin köklü takımlarından 1881 Düzce Belediye Spor’un yarışmacı haklarını aldıktan sonra transfer çalışmalarını sürdüren Global Connect Travel Düzce Voleybol Erkek Voleybol Takımı 2020-2021 sezonu için tecrübeli oyuncu Onur Çapan ve Kerem Can Acar ile prensipte anlaştı.

Resmi imzaların toplu imza töreninde atılacağı öğrenildi.

Onur ÇAPAN;
Galatasaray Alt Yapısın dan yetişen tecrübeli smaçör Onur Çapan 5 yıl Galatasaray A takım forması giydikten sonra sırasıyla Halkbank, Konya Meram Belediye Spor, Halkbank, Polis Akademisi Spor Kulübü , İnegöl Belediyespor, Tokat Belediye Plevne Spor, Afyon Belediye Yüntaş takımlarında oynamıştır. Sporcu aynı zaman da Romanya Napoca Cluj, Irak South Gas, Lübnan Machaal Kousba Al Nida takımlarında ülkemizi yurt dışında temsil etmiş ve birçok başarı elde etmiştir.

Onur Çapan ayrıca 2020-2021 sezonunda Global Connect Travel Düzce takımının kaptanlığını yapacak.

Kerem Can ACAR;
Bursa Emniyet Spor Alt yapısın da voleybola başlayan Kerem Can ACAR, daha sonra Tofaş Spor Kulübü alt yapısın da devam edip A takıma yükselmiştir, sırasıyla Tofaş Spor Kulubü, Maliye Milli Piyango Spor Kulübü, İnegöl Belediye Spor Kulübü,Sivas 4 Eylül Belediye Spor, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve son olarak geçen sezon 1881 Düzce Belediye Spor Formalarını giymiştir. Sporcu Tofaş Spor Kulübü ve İnegöl Belediye Spor ve Bursa Büyükşehir Belediye Spor takımları ile şimdi ki adı Efeler Ligi’ne çıkma başarısı göstermiştir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...