Halkbank, Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finalde
Reklam

Halkbank, Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finalde

Halkbank, 2024 CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında sahasında son şampiyon Polonya’nın Grupa Azoty Kędzierzyn-Koźle takımını 3-0 mağlup etti.

07 Şubat 2024 - 22:51

Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi playoff rövanş maçında Polonya’nın köklü takımı Grupa Azoty KEDZIERZYN-KOZLE takımını 3-0 mağlup etti. İlk karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz, bu sonuçla çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Başkent ekibi, çeyrek finalde milli voleybolcumuz Adis Lagumdzija’nın da formasını giydiği İtalya’nın Cucine Lube Civitanova takımıyla karşılaşacak.

Karşılaşmanın oyuncusu ise Halkbank’ın Hollandalı pasör çaprazı Nimir Abdel-Aziz seçildi.

Halkbank ANKARA:3 - G.A. KEDZIERZYN-KOZLE:0
Salon: TVF Z.B. Voleybol Salonu
Hakemler: Paul Catalin Szabo-Alexi (Romanya), Pedro Lopes Pinto (Portekiz)
Halkbank ANKARA: Mert Matic, Nimir Abdelaziz, Mirza Lagumdzija, Yunus Emre Tayaz, Micah Ma’a, Earvin Ngapeth, Volkan Döne-L, Gordon Perrin, İzzet Ünver, Jay Blenkanau, Doğukan Ulu
Grupa Azoty KEDZIERZYN-KOZLE: David Smith, Lukasz Kaczmarek, Bartosz Bednorz, Dmitrii Pashitski, Marcin Janusz, Cristian Chitigoi, Thomas Shoji-L, Korneliusz Banach, Bartolomiej Kluth, Mateusz Biernat
Setler: 32-30, 25-21, 25-22
Süre: 1.52 (48, 36, 28)

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • sporsever
    5 ay önce
    Son üç yılın efsanesi Ziraat önünde dağıldıktan sonra Halkbank karşısında da tutunamadı. Çünkü Halkbank gruptaki son üç maçta oynadığı tutuk oyununu atmış, büyük takım kimliğine geri dönmüştü bu akşam. Umarım o bir sendeleme dönemiydi ve geçmiş gitmiştir. Şimdi önümüzde doygunluğa ulaşmış bir üç yıllık şampiyon yerine eski günlerine hasret motivasyonlu bir rakip var, biz ise hiç ulaşmadığımız yerlere aç olduğumuz için hırs ve inatta daha da ağır basan taraf olmalıyız. Bu oyunla çeyrek finalde başarılı olacağımıza inanıyorum.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sercan Yüksel Bıdak Halkbank'ta
Sercan Yüksel Bıdak Halkbank'ta
U16 Kadın Milli Takımımız Sırbistan’ı Mağlup Etti
U16 Kadın Milli Takımımız Sırbistan’ı Mağlup Etti