Jeopark Kula Belediyespor Yeni Sezona Hazır
Reklam

Jeopark Kula Belediyespor Yeni Sezona Hazır

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek Jeopark Kula Belediyespor, 2019-20 sezonuna Ankara’da hazırlanan yeni teknik heyet ve oyuncuları Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ziyaret etti.

11 Ekim 2019 - 00:45

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Ligi ekibi Jeopark Kula Belediyespor, 2019-20 voleybol sezonu öncesi yeni kurduğu kadro ve teknik ekibi ile yeni sezonda çıkacakları ilk maça hazırlanıyor. Yeni sezona teknik heyet ve kadrosunu revize ederek başlayan Jeopark Kula Belediyespor başantrenörlüğe, daha önce İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımını da yönetecen tecrübeli antrenör Fuat Dokgöz’ü getirdi. Kadrosunu yenileyerek yeni sezonda Erkekler 1. Ligi’nde rakiplerine karşı başarılı sonuçlar elde etmek isteyen Manisa temsilcisi, 13 yeni oyuncuyu da renklerine bağladı. Yeni sonunun ilk haftasında Kula’da İnegöl Belediye ile karşılaşacak takımı, Ankara’da sürdürdüğü hazırlık kampında ziyaret eden Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz; “ Yeni sezona yeni kadromuz ile hazırız. Kulalılar yeni sezonu büyük bir heyecanla bekliyorlar. Bizde Kula ve Kulalılara yakışır bir takım kurmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Amacımız bu yıl mücadele edeceğimiz TVF Erkekler 1. Ligi  A Grubundaki rakiplerimize karşı başarılı sonuçlar elde ederek ilçemizi voleybol camiasında en iyi şekilde temsil etmektir. Yeni sezonun, takımımız ve rakiplerimiz adına sportmenlik ve centilmenlik içerisinde kazasız belasız bir şekilde geçmesini temenni ediyor, takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Jeopark Kula Belediyespor, TVF Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda ligin ilk devresinde beşi kendi sahasında olmak üzere 11 maça çıkacak. Kula’nın Filedeki Efeleri, ligin İlk haftasında 12 Ekim 2019 Cumartesi günü saat:14.00’de Kula Spor Salonu’nda rakibi İnegöl Belediyespor’u ağırlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!