Karşıyaka Reşat Yazıcıoğulları ile imzalıyor
Reklam

Karşıyaka Reşat Yazıcıoğulları ile imzalıyor

Kadınlar Voleybol 1’inci Lig ekiplerinden Karşıyaka'da iki hafta önce antrenör Tamer Çamlıbel'le yollarını ayıran yönetim göreve getirilecek yeni isim konusunda Reşat Yazıcıoğulları ile prensip anlaşmasına vardı.

03 Temmuz 2020 - 20:31

Kariyerinde A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başında Avrupa ikinciliği elde eden Reşat Yazıcıoğulları ile bir süredir temas halinde olan yeşil-kırmızılıların, 61 yaşındaki deneyimli antrenörle büyük ölçüde el sıkıştığı öğrenildi. Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven'in yarın bir görüşme daha yaparak Reşat Yazıcıoğulları'na resmi sözleşme imzalatması bekleniyor.

Son olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da A takım teknik danışmanlığı görevini üstlenen Reşat Yazıcıoğulları, kariyerinde sırasıyla Yeşilyurt, Fenerbahçe, Arçelik, Altınyurt, Galatasaray, Güneş Sigorta, Beşiktaş, Kocaelispor ve Nilüfer Belediyespor gibi kulüplerde antrenörlük yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı 1996-2006 yılları arısında yardımcı antrenör ve başantrenör olarak çalıştığı A Milli Takım'a 2003 yılında başantrenör olarak ilk kez Avrupa finali oynatmayı başardı. Yazıcıoğulları, Eczacıbaşı altyapısında teknik koortinatörlük görevini de üstlenmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!