Mehmet Akif Üstündağ, Ryszard Czarnecki ile bir araya geldi
Reklam

Mehmet Akif Üstündağ, Ryszard Czarnecki ile bir araya geldi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Dostluk Grubu Başkanı ve Polonya Voleybol Federasyonu Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ryszard Czarnecki’yi kabul etti.

14 Ekim 2021 - 18:01

TVF’den yapılan açıklamaya göre, Üstündağ, makamında ağırladığı Czarnecki’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Polonya’nın voleybolda ekol olmuş bir ülke olduğunu vurgulayan Üstündağ, "Bu ziyaretleri bizler için çok değerli. Demek ki Türkiye olarak örnek organizasyonlara imza atmışız ki voleybolun geliştirilmesi konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunması için değer görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Czarnecki de Üstündağ ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

"İki ülke arasında voleybolun gelişimine nasıl katkı sağlayabiliriz diye görüş alışverişinde bulunduk. Değişim programları aracılığıyla hem Türk antrenörler hem de Polonyalı antrenörler her iki ülke de eğitim almalarının voleybolun gelişimi için önemli olabileceğini ifade ettik."

Bu yıl Polonya’da düzenlenen hazırlık turnuvalarında hem kadın hem de erkek Türk takımlarının yer almasından dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Czarnecki, "Önümüzdeki yıllarda da bu tür organizasyonları devam ettirmek istiyoruz. Türkiye’nin voleyboldaki başarısı ortada. Sayın Üstündağ yönetiminde Türk voleybolu harika bir ivme yakaladı, inanılmaz başarılar elde etti." değerlendirmesini yaptı.

Czarnecki, ziyaretin ardından Başkent Voleybol Kampüsü’nü gezerek, tesisler, okul ve öğrenci yurduyla ilgili bilgi aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda