Oturarak voleybolda yeni sezon toplantısı yapıldı
Reklam

Oturarak voleybolda yeni sezon toplantısı yapıldı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF), Oturarak Voleybol Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri ile yeni sezon değerlendirme toplantısını Ankara’da düzenledi.

04 Kasım 2020 - 19:40 - Güncelleme: 04 Kasım 2020 - 19:45

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF), Oturarak Voleybol Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri ile yeni sezon değerlendirme toplantısını Ankara’da düzenledi. Federasyondan yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenen liglerin durumunu görüşmek üzere düzenlenen toplantıların dördüncüsü gerçekleştirildi.

Toplantıya, TBESF Başkanı Arif Ümit Uztürk, Başkan Vekili İlhami Kılınçkaya, İdari Asbaşkan İrfan Çelik, Genel Sekreter Vekili Erhan Durukan, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa İpek ve Mehmet Atilla Şirin, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kazım Burun, Merkez Hakem Kurulu Genel Sekreteri Çetin Ok, Oturarak Voleybol Milli Takımı Başantrenörü Yusuf Kenan Kök ile 14 kulüp temsilcisi katıldı.

Başkan Uztürk’ün açılış konuşmasının ardından başlayan toplantıda, 2020-2021 sezonunda ilk kez bölgesel deplasmanlı lig statüsüne göre oynanacak Süper Lig ve etaplı lig usulüne göre devam edecek 1. Lig’in, salgının durumuna göre başlama tarihi, karşılaşmaların oynatılması ve alınacak önlemler hakkında kulüp temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist