Sorgun, Tokat Belediye Plevne’ye hazırlık maçında set yok
Reklam

Sorgun, Tokat Belediye Plevne'ye hazırlık maçında set yok

AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor, evinde oynadığı hazırlık maçında Tokat Belediye Plevne’yi 3-0 mağlup etti.

24 Eylül 2021 - 20:33

AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor, evinde oynadığı hazırlık maçında Tokat Belediye Plevne’ye set vermedi. Sorgun Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip, 25-13, 25-16 ve 25-22’lik set sonuçlarıyla kazandı. İki takım 26 Eylül Pazar günü bir özel müsabaka daha oynayacak.

Sorgun Belediyespor Antrenörü Bahadır Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lig ve kupa maçları öncesi hazırlıkların sonuna geldiklerini belirterek, "Hazırlık maçları oyuncularımızın son durumunu görmemiz açısından çok önemli. Efeler Ligi’nde mücadele edecek takımlar bu yıl iyi kadro kurdu. Lig oldukça çekişmeli geçecek. Artık hazırlıkların sonuna geldik. Pazar günü Tokat Belediye Plevne ile bir maç daha yapacağız ve önümüzdeki hafta sonu oynanacak AXA Sigorta Kupa Voley maçlarına hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist